Officiellt: Ergic, Zapo & Hüseyin skrev på
Ergic, Zapo och Hüseyin numera i grönvita tröjor....

Officiellt: Ergic, Zapo & Hüseyin skrev på

Idag blev det officiellt klart med 3 nya namn i Bursaspor.

Bursaspor värvade idag Ivan Ergic, Tomas Zapotochny och Hüseyin Cimsir under en ganska så uppmärksammad presskonferens på träningsanläggningen Özlüce. 500 supportrar från supportergruppen Texas och 50 tal journalister deltog när delar av styrelsen och spelarna tog i hand.
http://www.bursaspor.org.tr/antrenman/2009/temmuz/28temmuz11.jpg
"Bursaspors ordförande Ibrahim Yazici och vi i styrelsen anser att vi har gjort allt i vår makt för att skapa ett ännu bättre lag inför kommande säsong. Idag skriver ytterliggare 3 riktigt bra spelare på för oss. Ergic, Zapotochny och Hüseyin, ni är alla hjärtligt välkommna till vår klubb och jag önskar er alla lycka och framgångar!" sade Bursaspors vice ordförande Haluk Özkiyici i ett tal.

Den serbiske mittfältaren Ivan Ergic förklarade att han var väldigt glad över att komma till Bursaspor och tackade alla inblandade parter.
"Under min tio åriga proffs-karriär har jag inte upplevt någon liknande supportergrupp, jag är riktigt imponerad..."
.  Ergics kontrakt kommer att sträcka sig till juni 2011.

Hüseyin som kom till klubben från konkurrenten Trabzonspor sade att han var, liksom dem andra väldigt glad över att ha kommit till Bursa.
"Bursaspor är rätt val för mig och jag hoppas att jag blir rätt val för Bursa. Jag kommer att göra allt för att förtjäna den gröna tröjan och hoppas att vi alla kan lyfta Bursaspor till nya framgångar..." Hüseyin skrev ett kontrakt på 3 år.

Tomas Zapotochny kommer som ett lån från Besiktas som sträcker sig över ett år.


Ilker Temocin2009-07-28 20:40:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor