Inför: Bursaspor - Diyarbakirspor
Varnar för underskattning!

Inför: Bursaspor - Diyarbakirspor

Full fart framåt gäller i matchen som väntar dem grönvita hemma i Atatürk stadion då hårdsatsande Diyarbakirspor är på besök.

I förra veckan tog Bursaspor sin första historiska bortaseger i Sivas med siffrorna 3-1, i en match där inbytte koreanen Shin Young Rok blev stor matchvinnare med sina två mål. Därför så ser det ut som koreanen förpassar Sercan Yidirim till avbytarbänken inför dagens match mot Diyarbakirspor.

Diyarbakirspor får räknas som ligans komet så här långt, denna säsong.  Har spelat riktigt hyffsat och ligger på en respekterande åttonde plats med enbart en förlust på 6 omgångar. Diyarbakir har dessutom visat sig vara ett starkt bortalag. Klubben har satsat på rätt typ av spelare och kan mycket väl ställa till det för sina konkurrenter under resten av säsongen. Bursaspors tränare Ertugrul Saglam varnar för underskattning samtidigt som han kräver disciplin och ännu en vinst för att inte tappa mark i kampen mot dem övriga top-lagen.

I Bursaspor leden, så är det bara Eren Albayrak som inte kan delta i matchen. Inga övriga skador eller avstängningar finns att rapportera. Sercan Yildirims usla form från dem senaste två matcherna och Shin Y R's uppgång verkar tvinga Saglam till lite förändringar i anfallspelet. I Diyarbakir saknas Tazemeta, Burak, Mustafa, Sener och Ibrahim Ege pga skador.

*********************************************

Plats: Atatürk stadion (Bursa)
Tid : 26/9 Klockan 19:00
Domare: Özgüc Türkalp

Preliminära startelvor:

BURSASPOR
Ivankov
Ali Tandogan
Ömer
Zapotocny
Yenal
Hüseyin
Ergic
Volkan
Ozan Ipek
Turgay
Shin

Tränare: Ertuğrul Sağlam


DIYARBAKIRSPOR
Espinoza
Bassim
Tolga
Ümit
Adnan
Erdinç
Abdullah
Baris
Ayman
Mendoza
Erdal

Tränare: Ziya Doğan

Ilker Temocin2009-09-26 11:00:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor