Inför: Denizlispor-Bursaspor
Dags att sänka Denizlispor

Inför: Denizlispor-Bursaspor

"Krokodilerna" har siktet inställt på "tupparna" som ser ut att ha problem med målskyttet. Tre poäng är ett måste för Bursaspor om man ska ha häng på topplagen.

Det är dags för ligaspel igen efter att Süper Lig haft uppehåll för landslagspel och VM-kval. Innan uppehållet visade Bursaspor riktigt fin form och hade 3 raka vinster. Vi får hoppas att det fortsätter i den stilen mot Denizlispor.

Bursaspor åker till staden Denizli för en mycket viktig bortamatch mot tabelljumbon. Efter Denizlispors riktigt dåliga start så fick Erhan Altin sparken och Nurullah Saglam tog över klubben tidigare under säsongen, som jag nämnt tidigare under åren, så är detta typiskt Turkiet i en nötskal och samma tränarkarusell som vi har vant oss vid från tidigare säsonger. Denizlispor ligger för närvarande är på en 15:e plats och har bara 6 poäng. Den enda tre-poängaren fick man efter att Ankaraspor blev uteslutna från ligan. Dem övriga tre poängen har klubben samlat på sig via 3 oavgjorda matcher. Målskyttet har varit uselt då man endast lyckats göra tre mål i ligan hittills. Men trots det får man hålla ett öga på bulgaren Angelov. Efter diverse uttalanden från klubben, spelare och tränaren, så ser laget matchen mot oss som en nystart och siktar på tre poäng.

Förra årets match vann Denizlispor med 4-3 efter att Bursaspor haft ledningen med 3-2.

I Bursaspor saknas Ivankov som skadade sig i Bulgariens landslagsmatch och beräknas vara borta i 3-6 veckor. Detta får ses som ett gyllene tillfälle för vår andra målvakt Yavuz Özkan att visa upp sig. Sedan tidigare är Sercan Yildirim skadad, men beräknas komma tillbaka till nästa veckas hemmamatch. Även Yenal ser ut att missa matchen mot Denizli.

Preliminär startelva:

Yavuz, Ali, Ömer, Zapo, Mustafa

Veli, Hüseyin, Batalla, Ergic, Volkan

Turgay


Veckans största händelse i Bursaspor är att Shin Young Rok, som fick tre dagars ledighet, åkte tillbaka till Sydkorea och meddelande att han inte längre vill spela fotboll i Turkiet. Lite spekulationer är att han återvände för sin flickvän skull, men inget bekräftat från klubbledningen. Dock så kommer man att anmäla Shin åt FIFA och kräva sin rätt.

Matchen sänds direkt på LigTv och det är sällan vi vinner när Ligtv visar våra matcher!.Det kanske bara jag som är skrockfull men nu är det dags för ändring på det. MOT VINST!



Domare: Bünyamin Gezer
Matchtid: Lördagen den 17 oktober kl. 15:00
Sändning: Lig tv

Rahmi Ertaban2009-10-16 18:32:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor