Andre Ayew tycker att Mandanda ska acceptera bud ifrån England

Andre Ayew tycker att Mandanda ska acceptera bud ifrån England

Det är åter igen Silly Season time och Marseille är en klubb som verkligen är i gungning.

Som dom flesta som följer franskfotboll vet så är Marseille en klubb som är ute på riktigt stormigtvatten förtillfället. Där många spelare kommer och går och det är rykten som florerar hela tiden att den och den spelaren vill lämna. En utav dom största och viktigaste om han inte är den största och viktigaste i klubben Steve Mandanda. Steve sa innan Cup finalen mot PSG den 21 maj att det kommer bli hans sista uppträdande i OM tröjan. 

Men efter har man kunnat läsa både att Mandanda kan tänka sig en fortsättning i södra Frankrike. Men redan nästa dag så kan man läsa att lag ifrån dom olika ligorna har ett stort intresse av fransmannen. 

Steves gamla lagkamrat Andre Ayew som nu mera spelar i Premier League laget Swansea. Har i en intervju med telefoot sagt att om ett bud från Everton skulle komma som det har varit lite skriverier om så borde Steve Mandanda acceptera det. Ayew sa att Everton är en fin klubb i England som har många och bra fans och är respekterad. Ayew sa även att om Mandanda skulle hamna i England så kommer man absolut att få se så bra Mandanda egentligen är! 

Det finns intresse även ifrån Inter i Italien och Villareal ifrån Spanien som har kopplats ihop med den franske målvakten. Även har Chelsea börjat att visa upp ett intresse för Mandanda.

Anton Melin@antonVONNmelin2016-06-15 06:54:00
Author

Fler artiklar om Marseille