Sillysvepet: Ingen Depay till Juventus?

Sillysvepet: Ingen Depay till Juventus?

Lördagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (20:15)

Officiellt: Eintracht Frankfurt lånar från PSG
Éric Junior Dina Ebimbe är klar för Frankfurt på ett säsongslångt lån från PSG. 21-åringen är noterad för tio Ligue 1-matcher med huvudstadsklubben och har även representerat Frankrikes U21-landslag.
(Eintracht Frankfurt) 

Milan försöker med Onyedika på nytt
Midtjyllands mittfältare Raphael Onyedika har varit på tapeten hos Milan ett tag, men den danska klubben ska ha avvisat flera bud. Nu har Milan lagt ett bud på 6,5 miljoner euro och vi får se om Midtjylland är tillfreds med den summan.
(Ekstrabladet) 

Cagliari vill värva Jeahze
Enligt italienska medier vill Serie B-laget Cagliari värva Mohanad Jeahze. Hammarbys vänsterback har varit öppen med att han vill lämna Bajen men klubben vill inte släppa honom för mindre än hans marknadsvärde. Nu återstår det att se om Cagliari är redo att matcha den prislappen Hammarby har satt.
(Tutto Mercato Web) 

Mallorca ger sig in i jakten om Braithwaites signatur
Barcelona behöver sälja av flera av sina spelare och en som inte längre är önskvärd i Katalonien är danske Martin Braithwaite. Anfallaren har ryktats till klubbar i Saudiarabien och även till La Liga-lag som Valencia och Celta Vigo. Nu anmäler Mallorca sitt intresse för 31-åringens tjänster.
(Diario de Mallorca) 

Ingen Depay till Juventus?
Holländarens flytt till den gamla damen ser ut att gå i stöpet då han ska ha höjt sitt löneanspråk i sista stund.
(Football Transfer News) 

Mourinho bekräftar anfallarens Roma-önskan
Andrea Belotti vill till Roma och klubbens tränare José Mourinho har nu gått ut och bekräftat anfallarens önskan om att ansluta till portugisens lagbygge.
(Nicolo Schira) 

Bednarek till Aston Villa?
Efter Diego Carlos långtidsskada är Villa ute efter en ny mittback. Birminghamklubben ska nu vara inställda på att låna in Southamptons Jan Bednarek.
(Football Insider) 

Arsenal på jakt efter ny ukrainare
Efter succévärvningen av Oleksandr Zinchenko från Manchester City är Arsenal nu ute efter Shaktar Donetsk 21-årige yttermittfältare Mykhaylo Mudryk.
(MediaFootMarseille)

Vanaken vill lämna Club Brugge
Mittfältaren Hans Vanaken har uttryckt sin önskan om att söka sig bort från Belgien för en ny utmaning. West Ham ska visa ett konkret intresse och klubbarna förhandlar om en potentiell övergång.
(Ekrem Konur) 

Kontraktsförhandlingarna med Keita har strandats
Naby Keita ska inte vara nöjd med sin situation i Liverpool. Det ska göra att han tvekar om en fortsättning i klubben då han vill spela mer regelbundet. De röda vill förlänga mittfältarens kontrakt men en överenskommelse mellan parterna ser i nuläget ut att vara långt borta.
(Florian Plettenberg) 

MORGONENS UPPGIFTER (10:00)

Aston Villa och Watford överens om affären
Watfords Ismaila Sarr ser nu ut att vara nära Aston Villa. Anfallaren fanns inte med i matchtruppen under lördagen och sent igår kväll kom nyheten ut att Watford och Aston Villa var överens om en övergång värd drygt £25m. 24-åringen har kvar att förhandla om de personliga villkoren med Birminghamklubben.
(Sky Sports)

Antony uppges vara utanför Ajax trupp, vill till United
Ajax spelar under söndagseftermiddagen borta mot Sparta Rotterdam, men uppgifter tyder på att de behöver klara sig utan Antony. Brassen har inte dykt upp på de matchförberedande träningarna och anledningen ska vara att tvinga fram en flytt till Manchester United. Uniteds tränare Ten Hag vill återförena sig med den 22-årige anfallaren och klubben kan tänka sig en affär på närmare €100m.
(Fabrizio Romano)

Chelsea utmanar United om Ivan Toney
Målsprutan Toney är Brentfords viktigaste spelare, men flera toppklubbar har länge varit intresserade av 26-åringen. Med Uniteds prekära läge har han under veckan ryktats dit, men nya uppgifter i England menar att Chelsea ser Toney som ett alternativ om inte Aubameyang-övergången går i hamn.
(Daily Mirror)

Isak Hien tror att han lämnar Djurgården i sommar
Hien har ryktats vara nära såväl Torino som Hellas Verona och igår bekräftade Hien att han tror att han lämnar Allsvenskan i sommar. Djurgården vill trissa upp priset en aning först.
(Fotbollskanalen)

Xavi vill sälja spelare för att kunna spela Koundé
Som vi tidigare rapporterat om kan Barcelona inte registrera sin prestigevärvning Jules Koundé innan klubben sålt av spelare. Det är något Xavi jobbar hårt för då han vill se Koundé i laget så snart som möjligt. Både Aubameyang och Depay har ryktats ifrån Katalonien den senaste veckan.
(BBC)

OFFICIELLT: Giacomo Raspadori klar för Napoli, lämnar Sassuolo


Nicolas Pepe desperat att få lämna Arsenal
Ivorianen fanns inte med i matchtruppen mot Brentford under lördagen och sägs vilja flytta till OGC Nice. Arsenal har tidigare sagt att de vill sälja Pepe, men nu verkar det som man får nöja sig med en potentiell utlåning med köpoption.
(David Ornstein)

Everton och Arsenals transferfönster är fortfarande öppna
Efter lördagsmatcherna var såväl Arsenals tränare Mikel Arteta som Evertons Frank Lampard öppna med att man hoppas göra fler affärer innan övergångsperioden är över. I Arsenals fall lär det handla om försäljningar av flera spelare och i Evertons fall vill man enligt uppgifter förstärka anfallet.
(Sky Sports)

Besiktas scoutar Wahlstedt
Förra veckan rapporterade vi om att Villarreal noterat svenske Twitterprofilen Leopold Wahlstedts framfart i norska Odds BK. I klubbens match mot Sarpsborg ska dock representanter från Besiktas varit på plats för att följa svensken.
(Telemarksavisa, via Fotbolltransfers)

*** *** *** 

Lördagens Sillysvep 

SvenskaFans2022-08-21 20:10:00

Fler artiklar om SvenskaFans