Superkvartfinal stundar när Belgien möter Brasilien i sommarens VM slutspel.

Två stycken målglada lag ställs mot varandra under fredagskvällen. Ett lag fullt med teknisk briljant och ett med offensiva spelare utan dess like.
Men på pappret är dessa lag nästan jämbördes, iallafall offensiven.
Försvaret på den belgiska sidan är inte lika starkt som brassarnas.

Tycker att Belgien inte har fått det att fungera bakåt. Två relativt lätta insläppta mål mot Japan, två mot Tunisien och även England hade sina chanser när de spelade ut sitt B-lag.
Det gäller att försvaret är felfritt mot Neymar och co. Stort plus för Belgien att Casemiro är avstängd. Men Brasilien har en godtrogen ersättare i namn Fernandinho. Även Douglas Costa ska vara tillbaka från skadan och vara spelklar. Orosmomentet Neymar stod för en bra insats med ett mål, en assist och flera farliga chanser emot Mexiko.

Efter en mardrömsstart på en händelsefull andra halvlek mot Japan så lyckades Belgien vända och vinna med 3-2 i matchens sista minut. Tur för belgarna att undvika de extra minuterna i benen inför kvartsfinalen.
Carrasco och Mertens insatser senaste har ifrågasatts. Kommer de få chansen från start? Eller kommer de bli bänkade i mån av Adnan Januzaj / Thorgan Hazard? Återstår att se hur Martinez formaterar sin startelva.

Avspark: Fredag 20:00