Gaziantepspor - Besiktas
0 - 4

Besiktas ligamästare för andra året i rad!!!
Firandet kan börja!!!

Besiktas gjorde det som krävdes för säkra ligasegern och besegrade Gaziantepspor på bortaplan med hela 4-0. Klubben kan nu fira sitt 15:e officiella ligaguld och därmed belönas med en tredje stjärna ovanför klubbemblemet.

Återigen så säkrade Besiktas sin andra raka ligatitel under söndagskvällen i den näst sista ligaomgången. Seger räckte ikväll då poängsskillnaden blev 4 poäng ner till säsongens överraskning Istanbul Basaksehir som har själva säkrat andraplatsen samt CL-kval till nästa säsong.

Besiktasspelarnas motivation under matchen mot Gaziantepspor var på topp och det dröjde inte länge innan Ryan Babel satte ledningsmålet för Besiktas redan i den 6:e matchminuten. Efter målet så fortsatte Besiktas sätta press på Gaziantep och gick in i halvtid med en stabil 2-0 ledning då även kaptenen Oguzhan Özyakup hade nätat i den 39:e minuten.

I andra halvlek var det dags för Benficalånet Anderson Taliscas show då han blev tvåmålsskytt efter först ett typiskt frisparksmål från brassen och sedan med ett fantastiskt distansskott utanför straffområdet.

4-0 blev slutresultatet och hemma i Istanbul väntade tusentals firande supportrar på sina hjältar som kammade hem ligaguldet och äntligen fixade till den efterlängtade tredje emblemsstjärnan.