Lagbanner

BIH kan komma att gästa Tyskland utan bortasupportar

Det bosniska fotbollsförbundet (N/FSBIH) meddelar att Bosnien och Hercegovina kan komma att straffas av UEFA, genom att de bosniska supportrarna portas.

N/FSBiH meddelade i ett uttalande på sin officiella sajt, oklara besked relaterat till försäljningen av biljetter till de kommande matcherna. 
''Bosnien och Hercegovinas landslag kommer att spela fyra matcher i UEFA Nations League i oktober och november i år, tre av dem hemma och en borta. Vi informerar härmed alla fans av vårt landslag att alla biljetter till matchen mellan Bosnien och Hercegovina och Tyskland, som är planerad till den 11 oktober kl 20:45, på Bilino Polje i Zenica är slutsålda.

De bosniska supportrarna kan fortfarande köpa biljetter till hemmamatcherna mot Ungern och Nederländerna via hemsidan event.ba. Även dessa två matcher kommer att spelas på Bilino Polje den 14 oktober respektive den 19 oktober i år.

N/FSBiH informerar också alla intresserade parter att på grund av den lilla kapaciteten på VIP-tribunen på arenan i Zenica, är VIP-biljetter inte tillgängliga för fri försäljning. När det gäller bortamatchen mellan Tyskland och Bosnien och Hercegovina, som kommer att spelas på stadion "Europa-Park" i Freiburg den 16 november, har N/FSBiH fortfarande ingen information gällande fördelningen av biljetter till denna match.

Med tanke på att ''Drakarnas'' två senaste matcher, mot Nederländerna och Ungern präglades av incidenter bland de bosniska supportrarna (tändande av bengaler), inväntas beslut från UEFA:s disciplinära organ, varefter det kommer att bli känt om de bosniska supportrarnas närvaro överhuvudtaget kommer att tillåtas'' står det att utläsa i det bosniska förbundets  officiella uttalande. 

Sadan Filipovic2024-09-20 13:39:00

Fler artiklar om Bosnien & Hercegovina