Lagbanner
Video: Se slagsmålet i Vejle

Video: Se slagsmålet i Vejle

Rutinerade Jimmy Nielsen och svenske Valentino Lai rök i luven på varandra i onsdags. På söndag spelar klubben sin viktigaste match för säsongen.
- Det är klart att resultaten inte gått vår väg och vi har många vinnarskallar i laget och då kan det bli så här, analyserar tränaren Lasse Christensen till TV2 Sporten.

Med en jumboplats och enbart en seger på de 24 senaste matcherna så kämpar Vejle med näbbar och klor eller snarare händer och fötter för att hålla sig kvar i SAS-ligan. På söndag möter man bottenkonkurrenten Sönderjyske i en grymt viktig match för överlevnad i högsta divisionen. Fyra dagar innan den matchen hettade det till rejält på träningsanläggningen i Nørreskoven när målvakten Jimmy Nielsen och svenske mittfältaren Valentino Lai hamnade i handgemäng.
- Det är klart att resultaten inte gått vår väg och vi har många vinnarskallar i laget och då kan det bli så här. Det är inte särskilt ovanligt att det ibland blir lite gruff och knuffande, sade chefstränare Lasse Christensen till TV2 Sporten.

Valentino vill däremot inte kommentera vare sig händelsen eller träningen i övrigt.
- Jag har ingen lust att snacka om det, du får ta och ringa Jimmy Nielsen i stället, säger han till bold.dk.

Sportchefen Hans Lauge om situationen:
- Den är glömd nu. Vi har haft ett snack och nu är vi redo att gå vidare. Det brukar ju vara så att i motgång så blir alla detaljer problem, och så blev det nu.

Här kan ni se gruffet mellan Jimmy Nielsen och Valentino Lai

Johannes Avenbrandjohannes.avenbrand@gmail.comByafire2008-05-08 22:48:00
Author

Fler artiklar om Danmark

Danskt mirakel på svensk mark!