Sillysvepet: Di Maria och Draxler för Pogba – det svänger kring Aubameyang

Sillysvepet: Di Maria och Draxler för Pogba – det svänger kring Aubameyang

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Di Maria och Draxler för Pogba
PSG erbjuder Manchester United Angel di Maria och Julian Draxler som en del i utbytesaffär där de vill ha Paul Pogba till den franska huvudstaden.
(Sun

Det svänger kring Aubameyang
Chelsea håller ett vakande öga på Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang som de hoppas kunna knyta till sig under sommaren. Sannolikheten att Aubameyang lämnar Arsenal bedöms som stor då klubben lagt sina förhandlingar med spelaren på is för att istället lyssna på buden från andra klubbar.
(ESPN) (Mail)

Även Barcelona visar intresse
På tal om Aubameyang skall det nämnas att även Barcelona och Inter nosar på den 30-årige anfallaren, uppger
(Telegraph)

Erbjuder backduo i utbyte mot Ndombele
Barcelona är även ute efter Tottenhams franske mittfältare Tanguy Ndombele och utöver övergångssumman erbjuder den katalanska klubben även backduon Samuel Umtiti och Nelson Semedo som en del i övergången.
(Sky Sports)

Roma hoppas på Mertens
Roma ser gärna Napolis belgiske anfallare Dries Mertens på Olimpico framöver, och uppges beredda att erbjuda 32-åringen ett kontrakt på tre år.
(Goal)

Tottenham lockar på Meunier
Högerbacken Thomas Meunier sitter på ett utgående kontrakt med PSG och parisarna hör inte av sig om förlängning. Det gör att Jose Mourinho, som uppskattar belgaren, har ringt upp spelaren för att få till en övergång.
(L’Equipe)

Chelsea förlänger med Giroud
Anfallaren har varit på väg bort en längre tid och Olivier Giroud påstås vara överens om de personliga villkoren med Inter. Nu hävdar både Sky Italia och France Football att Chelsea utnyttjat sin option och förlängt kontraktet till sommaren 2021.
(France Football)

The Bridge nästa för Victor Osimhen?
När vi är inne på Chelsea så uppger fransk media att Londonklubben har kontaktat Lille för en diskussion kring deras nigerianske anfallare Victor Osimhen. Vi kan också nämna att Chelsea har för avsikt att behålla sin spanske målvakt Kepa Arrizabalaga trots att de också visat intresse för Milan-keepern och landslagsmannen Gianluigi Donnarumma.
(Le10Sport) (Mail)

Tung trio jagar Houssem Aouar
Lyons mittfältare Houssem Aouar har väckt stor uppmärksamhet och rykten säger att såväl Manchester City, PSG som Juventus vill knyta spelaren till sig.
(RMC Sport)

Borini återvänder till Premier League?
Aston Villa och Crystal Palace är båda intresserade av den forne Liverpoolanfallaren Fabio Borini som för närvarande representerar Hellas Verona.
(Birmingham Mail)

Fabian Riuz prislapp spikad
Napolis ägare Aurelio De Laurentiis har nu spikat ingångsbudet på deras spanske mittfältare Fabian Ruiz som bland annat Manchester City haft öonen på ett tag.
(Teamtalk

Everton i diskussioner med Barcelona
Everton har uppvaktat Barcelona för en diskussion kring deras 21-årige back Emerson som för närvarande är utlånad till Real Betis. Det ryktas också att Everton diskuterar en låneuppgörelse med Barcelona om Philippe Coutinho.
(Sport) (Sport)

Dani Ceballos ser sin framtid i Madrid
Arsenals Dani Ceballos, som anslutit på lån från Real Madrid, säger att han efter att låneavtalet löper ut kommer att vända tillbaka till den spanska huvudstaden. Detta efter ett samtal med Zinedine Zidane som mer eller mindre lovat Ceballos speltid när han återvänder.
(Evening Standard)

*******
Fredagens Sillysvep
 
 
 
 
 

SvenskaFans.com2020-04-25 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans