Dinamo vinner 5-1 på bortaplan
Baturina kvitterar mot Slaven Belupo

Matchen var avgjord efter 19 minuter

Slaven Belupo - Dinamo Zagreb = 1-5 (1-3)
M.Marina 2' 1-0|   M.Baturina 7' 1-1, M.Orsic 15' 1-2, J.Drmic 19' 1-3, J.Misic 74' 1-4, D.Spikic 90' 1-5.

1 Gula kort 0

Efter många frågetecken kring laget, kom reaktionen från spelarna på bästa möjliga sättet! Dinamo körde över hemmalaget Slaven Belupo med hela 5-1. Matchen startade som en mardröm. Redan efter 30 sekunder fick hemmalaget tilldelade straff. 0-1 och uppförsbacke redan efter 2 minuter spelade. Dinamo svarade tillbaka blixtsnabbt. I perioden mellan 7:e och 19:e minuten gjorde Dinamo 3 mål och tog total kontroll över matchen. Den unge Martin Baturina kvitterade men målet blev först bortdömt p.g.a. offside. Dock efter VAR-analys så godkändes målet. Mislav Orsic nickade in ledningsmålet efter assist från Menalo och Josip Drmic utökade till 3-1. Mot första halvlekens slut kunde Dinamo snygga till resultattavlan med några mål till, men målvakten Susak räddade det lilla som återstod av hoppet för Slaven Belupo.

Allting flyter på och det är fortsatt dominans av Dinamo i andra halvleken. Orsic var när att göra sitt 2:a mål för ikväll, men istället är det Josip Misic som sätter 4-1 i 73:e minuten. Till slut är det inhopparen Dario Spikic som sätter spiken i kistan med femte målet för dom blåa.