Lagbanner
Conference League: tuff lottning för Dinamo!

Conference League: tuff lottning för Dinamo!

Efter Champions League och Europa League lottning, stod Conference League lottningarna näst på tur. För alla oss Dinamo supportrar som väntade och hoppades på något lättare motstånd på pappret, slutade det med att man får möta spanskt motstånd!

Ingen lätt uppgift för blått i februari när man kommer ställas mot Real Betis! Första matchen kommer spelas på bortaplan den 15:e februari, returen spelas en vecka senare i Zagreb. 

Det kunde ha slutat lyckligare med lite mer tur i lottningen eftersom de övriga motståndarna som Olympiacos, Sturm Graz, Servette, Royal Union, Maccabi Haifa och Molde kändes lättare på pappret. 

Handen på hjärtat har Dinamo inte sett bra ut i Europa den här säsongen. Säsongen började dala ner från CL-kvalet till EL-kvalet för att sedan avslutas i Conference League gruppspel där Dinamo hade problem med klubbar som Ballkani och Viktoria Plzen. 

Under vintertransferfönstret kommer spelarna hämta upp krafterna och förbereda sig inför det allra viktigaste vilket är ligakampen! Samtidigt kommer ledningen att leta efter nya förstärkningar på positioner som vänsterback, vänster ytter forward och eventuellt en central offensiv mittfältare. 

Mato Zoricmato_zoric@hotmail.com@ZoricMat2023-12-18 14:33:12
Author

Fler artiklar om Dinamo Zagreb

CL: Dinamo 2 – 2 Monaco: Dinamo tappade tvåmåls ledning!