”Modri” vinner efter straffsparksläggning!
Spelarna firar titeln med BBB

Dinamo visade musklerna - det här är bara början

Det var en match som gick till straffläggning efter 90 minuter. Allt tack vare Hajduks målvakt Kalinic, som till slut blev utvald till matchens spelare! Gästerna hängde med i matchens unga minuter när lagdelarna fungerade. Efter 30 minuter handlade det mesta om Dinamo och målet som alla väntade på, men som kom aldrig under ordinarie tid. Istället blev det rysk rullett där dom blåa visade mer kyla i avsluten och vann straffläggning med 4-1.

Dinamo - Hajduk = 0-0 (4-1 straffläggning)

Uppställningar
Dinamo: Livakovic – Moharrami, Lauritsen, Peric, Ljubicic – Spikic (87. Menalo), Ademi (77. Baturina), Misic, Ivanusec – Drmic (66. Oršic), Petkovic
Tränare: Ante Cacic

Hajduk: L. Kalinic – Mikanovic (90+1. Elez), Borevkovic, Simic, Melnjak – Grgic; Vukovic, Krovinovic, Biuk (58. Sahiti) – N. Kalinic (70. Mlakar), Livaja
Tränare : Valdas Dambrauskas

11’ kommer anfallaren Livaja i farligt läge, men hans skott hamnar utanför.
23’ ännu bättre chans på andra sidan för Petkovic som Hajduks målvakt räddar.
32’ högerbacken Mikanovic träffar ribban med ett distansskott utanför straffområdet. Och det var allt för ikväll från dom vita.
54’ målvakten Kalinic gör otrolig räddning när Ivansuec är helt hundra på att hans försök kommer resultera 1-0 ledning.
67’ tecken på att Kalinic blir matchens lirare. Spikic försöker nicka in bollen i mål, men återigen räddar Kalinic!
80’ Orsic försöker med ett hårt skott från 30-meter, Kalinic återigen!
83’ Spikic på nytt, får till ett bra skott mot mål, behöver jag påminna vem som ställer till det för Dinamo?