Dom Turkiska spelarna ute i Europa V16- Hakan Çalhanoglu vann sin efterlängtade ligatitel med Inter.
Grattis Hakan Çalhanoglu och Inter!

Äntligen säkrade Çalhanoglus Inter säsongen 2023/2024 Serie A tittel genom att besegra rivalerna Milan under måndagen.Det innebär att mittfältaren skulle vinna sin första Scudetto och att Hakan nu har vunnit allt i italien.

Italien- Serie A

Inter-Hakan Çalhanoglu
Efterlängtad ligatitel för Hakan Çalhanoglu. Efter att Inter skulle vinna Milanoderbyt, betydde detta att mittfältaren äntligen skulle få vinna sin första Scudetto. Çalhanoglu kom från Milan till Inter för att vinna ligan men den säsongen, 2021/2022, vann hans ex klubb Milan istället. Förra säsongen chockade Napoli men tredje gången gillt och med detta har Hakan Çalhanoglu vunnit allting i Italien. Under måndagens derby på San Siro blev det 84 minuters spel och vi säger grattis till Hakans första ligatitel.

Juventus- Kenan Yildiz
Hoppade tidigt in i andra halvlek mot Cagliari. Yildiz var inblandad i kvitteringsmålet, Kenan gjorde ett  inlägg som slutade med självmål. Juventus låg under med 2-0 och och matchen slutade 2-2. Vi får se om Yildiz startar framöver och Juventus tränare Allegri har börjat kritiseras över att spelaren inte får mer speltid. Vi får hoppas Yildiz startar den kommande cupmatchen mot Lazio.

Zeki Çelik-Roma
Högerbacken spelade från start mot Bologna och blev utbytt i den femtioandra minuten när Roma föll hemma.

Spanien- La Liga
Arda Güler-Real Madrid
Återigen tillbringade ynglingen hela matchen på bänken under söndagens el clasico. Real Madrid leder nu med elva poäng före tvåan Barcelona. Efter matchen sa bla Ancelotti att han lovar att ge Arda Güler mer chanser dom sista veckorna, Real Madrid har viktiga möten i Champions League mot Bayern München bla och dom viktiga spelarna behöver vilas.

Cenk Özkaçar-Valencia
Mittbacken spelade hela matchen mot Real Betis.

England-Premier League/FA Cupen
Altay Bayindir- Manchester United
Åter reserv bakom André Onana när Manchester United tog sig till final i FA cupen där rivalen Manchester City väntar.

Enes Ünal-Bournemouth
Hoppade in i åttioandra minuten mot Aston Villa, brände två jättelägen och matchen slutade med en 3-1 förlust.

England- Championship
Yunus Akgün-Leicester City
Åter 90 minuter på bänken.

Abdülkadir Ömür-Hull City
Ömür spelade från start borta mot Watford och byttes ut i den åttioförsta minuten.

Tyskland-Bundesliga
Ozan Kabak- Hoffenheim

Kabak gjorde sitt tredje liga mål när Hoffenheim under lördagen ställdes mot Mönchengladbach. Mittbacken byttes ut i den sjuttioförsta minuten och Hoffenheim skulle vinna matchen med 4-3 till slut.

Salih Özcan-Borussia Dortmund
Özcan fick komma in i den 83:e minuten när Borussia Dortmund spelade oavgjort mot Bundesliga mästarna Bayer Leverkusen.

Bundesliga 2
Can Uzun-Nürnberg
Ynglingen hade ingen rolig dag på jobbet. Uzun missade en straff i den 56: e minuten mot Paderborn. Matchen slutade till slut 0-2 till Paderborn, Can Uzun fick spela sextioåtta minuter och när han klev ut så rann tårarna bara.

Frankrike-Ligue1
Yusuf Yazici-Lille
Spelade äntligen från start i ligan när Lille hemmabesegrade Strasbourg, mittfältaren byttes ut i den 63: e minuten.

Bertug Yildirim-Rennes
Anfallaren fick göra ett kort inhopp mot Nantes och man skulle borta besegra motståndarna.

Portugal
Orkun Kökçü-Benfica
Vad händer med Kökçü? Har det börjat lossna för mittfältaren? Inledde matchen mot Farense från start, gjorde ett mål, träffade även målramen och spelade hela matchen. Med detta gjorde han sitt femte ligamål och sju assister har han den här säsongen.

Serdar Saatçi-Braga
Utanför truppen.

Skottland
Ridvan Yilmaz-Rangers
Rangers hade match i skotska cupen och man ställdes i semifinalen mot Hearts, värt att notera är att Ridvan fortfarande är skadad och motståndarna i finalen är Celtic.