Sillysvepet: Stekelenburg till Everton

Sillysvepet: Stekelenburg till Everton

Fredagens uppgifter från Silly Season-världen.

UPPDATERING (21:45)

Koscielny på väg till Tyskland?
Arsenal kan tappa sin mittback i sommar. Bayern München är redo att slanta upp för spelaren som man länge haft på radarn. Men, Koscielny sitter på ett kontrakt med Arsenal fram till 2019. Så The Gunners kommer inte låta spelaren gå i det första taget.
(London Evening Standard)

Crystal Palace budar på Benteke
Den belgiska landslagsanfallaren är på väg bort från Liverpool. Crystal Palace har lagt ett bud på 25 miljoner pund för spelaren. Återstår att se om Klopp och co accepterar summan. Liverpool behöver nog förstärkning på kontot efter att man köpte Sadio Mané dyrt i veckan.
(Sky Sports)

Mourinho Jr till Fulham
Pappa José flyttar till Manchester men han lämnar kvar sonen i London. Den 16-årige målvakten har skrivit på ett "scholarship" med The Cottagers.
(BBC Sport)

Sköld till Falkenberg?
Blåvitts "Mr. Penalty" verkar vara på väg bort. Enligt uppgifter till gt.se har IFK Göteborg och Falkenbergs FF kommit överens om en övergångssumma för anfallaren och nu ska Sköld ta ett beslut.
Läs mer här.

Stekelenburg skriver på för Everton
Målvakten återförenas med sin tränare och landsman Ronald Koeman. 33-åringen lämnar Southampton där han var på lån och har kritat på för tre säsonger med The Toffees.
 


EXTRA UPPDATERING (17:20)

Vi vänder blickarna mot den engelska huvudstaden London där Watford presenterat flera nyheter under eftermiddagen.

Captain, my captain
Först och främst tar man död på ett av Silly Seasons stora rykten hittills, Tro(y) Deeneys vara eller icke vara. Målsprutan stannar kvar i klubben i hela fem år till. Fem år för Kabasele
Vidare kan vi rapportera att Watford signat upp belgaren Christian Kabasele. Mittbacken ansluter från Genk och har skrivit under ett femårskontrakt. 
(Watfords hemsida)

Den enes bröd den andres död
Gabriele Angella vänder hem till Italien och Udinese. Mittbacken gjorde sammanalagt 82 matcher för Watford och var med och spelade upp klubben till Premier League. I dag tog äventyret i Watford slut för 27-åringen och nya utmaningar väntar försvararen.
(Watfords hemsida) 

EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (14:30)

Officiellt: Ben Arfa till PSG
Hatem Ben Arfa har idag presenterats som ny PSG-spelare. Han har nu skrivit på ett tvåårskontrakt med Paris.
”PSG har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta”, berättar Ben Arfa i en första kommentar.
 
Torino väntar på Ljajic
Förhandlingarna mellan Torino och Adem Ljajic drar ut på tiden. Nu ska serben ta betänketid – och vänta in andra eventuella erbjudanden – innan Torino vill ha besked nästa vecka.
(Gianluca Di Marzio)
 
Caprari på läkarundersökning
Gianluca Caprari befinner sig på läkarundersökning hos Inter – men han kommer att spendera den kommande säsongen hos Pescara.
(Gianluca Di Marzio)
 
Diego Lopez på väg till Chelsea
Diego Lopez förväntas lämna Milan för Chelsea, där han kritar på ett treårskontrakt. Chelsea ska bara göra sig av med Asmir Begovic först.
(Gianluca Di Marzio)
 
Milan lockas av Arbeloa
Alvaro Arbeloa kopplas samman med Milan. Försvararens kontrakt med Real Madrid har löpt ut.
(Marca)
 
Real följer Pogba och Hazard
Blir Paul Pogba eller Eden Hazard Real Madrids nästa Galactico? Real Madrid uppges följa spelarna noga.
(Marca)
 
Barcelona bekräftar Neymar
Nu har Barcelona officiellt bekräftat att Neymar förlänger kontraktet. Brassen nya kontrakt sträcker sig till 2021.
(Barcelona)
 
Watford nobbar £37,5 miljoner
Watford har tackat nej till ett bud värt £37,5 miljoner för Odion Ighalo. Det är Sven-Göran Erikssons Shanghai som vill ha Ighalo.
(Sky Sports)
 
Crystal Palace värvar duo
Under dagen har Crystal Palace presenterat såväl Andros Townsend som Steve Mandanda. Townsend ansluter på ett femårskontrakt och kostar £13 miljoner. Mandanda har kritat på för tre år.
 
… och släpper Gayle
Dwight Gayle lämnar Crystal Palace och fortsätter karriären i Newcastle. Anfallaren är klar för fem år.
(BBC)
 
Giggs lämnar Manchester United
Efter 29 år i Manchester United tackar Ryan Giggs för sig. Parterna kunde inte komma överens om en roll under Jose Mourinho.
(BBC)

EXTRA UPPDATERING (09:45)

Officiellt: Nolito till Manchester City
Den spanske landslagsmannen har skrivit på för fyra år i Manchester och lämnar därmed La Liga-klubben Celta Vigo. Nolito har tidigare spelat under Guardiola i Barcelona, även om han då spenderade mest tid i katalanernas b-lag.
 
MORGONES UPPGIFTER (08:45)

Pogba tillbaka till Old Trafford?
Bråda dagar för Mino Raiola. Efter att Zlatan berättar att han går till Manchester United meddelas nu att klubben kommer att bjuda knappt 100 miljoner euro för Juventus Paul Pogba. En spelare man tidigare släppt gratis. Affären kan bli klar när Pogbas EM-spel är över, skriver…
(Daily Star)

Arsenal nobbar Juventus
Wenger har tackat nej till den italienska klubbens bud på Alexis Sanchez och kommer inte att släppa chilenaren, som är en viktig del i Arsenals framtidsplaner.
(Daily Mail

Diego Costa vill lämna Chelsea
Anfallaren sägs ha bett att få lämna London-klubben för att återförenas med Atlético de Madrid. Diego Costas beräknas kosta kring 50 miljoner euro.
(Daily Star

Chelsea släpper Falcao och Pato
Anfallarna har inte lyckats i Chelsea och nu återvänder de till Monaco och Corinthians, klubbarna man lånade in dem från. Även Marco Amelia försvinner från Chelsea.
(Chelsea

Först Ben Arfa – sedan Krychowiak
Hatem Ben Arfa väntas skriva på för PSG de närmaste dagarna. Klubben har även kommit långt i förhandlingarna om Sevillas polske mittfältare Krychowiak för 25 miljoner euro. Detta trots att den spanska klubben är måttligt road över att Paris ”snodde” Ben Arfa som var nära Sevilla.
(L’Equipe, pappersupplagan)
 
Niklas Hult lämnar Nice
Den svenske mittfältaren har spelat färdigt på Rivieran och är redan presenterad på Panathinaikos hemsida.
(Panathinaikos

Båda Milano-klubbarna vill ha Samponara
Empolis spelfördelare intresserar både Inter och Milan. Riccardo Samponara lämnade Milan förra året och har under sommaren kopplats ihop med klubben igen. Nu kommer uppgifter om att han även diskuterar med Inter.
(Football Italia

Arbeloa intresserar Milan
Real Madrid-backen har ögonen på sig från Serie A-klubben som väntas slå till de närmaste dagarna. Alvaro Arbeloa lämnar i så fall som bosman.
(Marca

Mkhitaryan-tröja till salu
Under några timmar sålda Manchester Uniteds webbshop bortatröja med Dortmund-spelarens namn på. Nu är möjligheten borta, men det lär betyda att han snart skriver på?
(Daily Mirror

Benteke kan tänka sig Crystal Palace
Efter en misslyckad säsong i Liverpool, och efter att klubben värvat Sadio Mané, är belgaren sugen på att börja jobba med Alan Pardew i Crystial Palace.
(Daily Mirror

… och Towsend på väg till klubben
Andros Towsend har placerats i många klubbar den senaste månaden. Nu menar Telegraph att detär Crystal Palace som vunnit dragkampen för c:a 17 miljoner euro.
(Telegraph
 
”Payet är lycklig i West Ham”
Dimitri Payets agent tror inte att spelaren kommer att lämna West Ham, detta trots att han kopplats ihop med klubbar som Real Madrid och Inter.
(The Guardian)

Take it or leave it
Leicester har fått två bud på Burnleys Michael Keane avslagna. Snart kommer ett sista på omkring 20 miljoner euro. Går det inte igenom kommer PL-mästarna leta någon annanstans.
(Daily Mirror

West Ham kan släppa Randolph                       
Efter succén i EM med sitt Irland är Darren Randolph i behov av mer speltid. West Ham kan låta honom lämna klubben för omkrig fyra miljoner euro.
(The Sun

*****

Torsdagens Silly Season-nyheter: Zlatan klar för Manchester United

SvenskaFans.com2016-07-01 21:45:00

Fler artiklar om SvenskaFans