Sillysvepet: Nolito snart klart för Man City

Sillysvepet: Nolito snart klart för Man City

Onsdagens uppgifter från Silly Season-världen.

KVÄLLENS UPPGIFTER (20:20)

Nolito snart klart för Man City
Manchester City hoppas kunna göra klart med Celta Vigos Nolito inom de närmaste dagarna. Nolito är i Manchester för att genomgå olika fysiska tester, och om allt går som det skall kommer han att skriva på ett kontrakt som löper över tre år. Affären väreras till omkring 14 miljoner pund.
(Daily Mail)

Atlético har Benteke på radarn
Atlético Madrid har inlett diskussioner med Liverpool kring Christian Benteke. Prislappen lär ligga runt 30 miljoner euro för den belgiske landslagsmannen.
(fichajes.net)

Ben Arfa har valt PSG?
Tidigare under dagen kopplades spelaren samman med Sevilla, men enligt rykten under kvällen har Ben Arfa nu vänt och blickar istället mot PSG.
(PSG på SvenskaFans.com)

Skrtel prövar lyckan i Turkiet
Liverpools Martin Skrtel är nu i princip klar för en övergång till Feberbahce, uppger Fenerbahces klubbpresident Aziz Yildirim. Diskussionerna har pågått en längre tid men Skrtels deltagande i EM-slutspelet har dragit ut på affären en aning.
(Sky Sports)

Samuel Umtiti klar för Barcelona
Barcelona och Lyon är överens: fransosen lämnar Ligue 1 för fortsatt spel i La Liga där han blir lagkamrat med Messi, Neymar, Suarez & Co.
(L’Equipe)

Krychowiak återvänder till Frankrike
Sevillas mittfältare Grzegorz Krychowiak är nära en övergång till PSG, enligt olika källor i Spanien och Polen. Krychowiak har tidigare representerat såväl Bordeaux, Reims och Nantes i Ligue 1 innan han anslöt till Sevilla 2014.
(Sky Sports)

Corluka klar för Bayern München
Bayern München har knutit till sig Lokomotiv Moskvas kroatiske landslagsman Vedran Corluka. Affären sägs ha gått lös på omkring sju miljoner euro.
(GOAL)

Stamford Bridge nästa för Batshuayi
Det lutar åt att Marseilles Michy Batshuayi kommer att krita på för Chelsea. Batshuayi, som imponerat stort i Ligue 1 den här säsongen, har kopplats samman med ett antal toppklubbar i Europa, men nu tyder det mesta att Stamford Brigde blir belgarens kommande hemmaplan.
(Sky Sports)


EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (15:30)

Barcelona överens med Lyon
Enligt franska L'Equipe är Barcelona och Lyon överens om en övergångssumma för Samuel Umtiti. Summan för 22-åringen ska ligga på 30 miljoner euro. Nu återstår att se om Barcelona kommer överens med den unge backen när det gäller de personliga avtalen.
(L'Equipe)

Nathan Ake ansluter till Bournemouth
Chelsea lånar ut sin försvarare till The Cherries över nästa säsong. Ifjol spelade Ake för Watford. 


....och Matt Ritchie är på väg till Newcastle
Skotten, som var en av Bournemouths bästa spelare förra säsongen, kan flytta norrut. Rafa Benitez ser honom som den perfekta ersättaren till Andros Townsend.
(Bournemouth-red på SF)

Lyon värvar mittback
Nicolas N'Koulou är klar för klubben. Kameruns landslagsman var en av de bästa mittbackarna i Ligue 1 ifjol.
(Lyon-red på SF)

Jedrzejczyk nära Bordeaux
Den franska klubben är ute efter Polens EM-aktuella högerback.
(Bordeaux-red på SF)

Zlatan Ibrahimovic till Pescara?
Svenskens tidigare klubbkamrat, Marco Veratti, försöker få Zlatan till hans moderklubb - Pescara Calcio.
 

Ti aspettiamo a braccia aperte amico @iamzlatanibrahimovic ... Che pensi @maxoddo76 ??

Ett foto publicerat av Marco Verratti (@marco_verratti92)


Ben Arfa flyttar till Sevilla?
Efter den lyckade comebacken i Nice är Hatem Ben Arfa eftertraktad. Under tisdagen meddelade Nice president att spelaren inte blir kvar. Under onsdagen skriver L’Equipe att allt talar för att flyttlasset går till Sevilla, även om PSG och Southampton finns med i diskussionerna.
(L’Equipe)
 
Zidane vill ha Kanté till Real Madrid
Madrid-tränaren Zinedine Zidane har N’Golo Kanté högt upp på sin önskelista. Den franska landslagsmannen är i så fall tänkt att konkurrera med Casemiro och skulle kosta omkring 25 miljoner euro.
(Marca)

Hooiveld till Holland
AIK meddelar via sin hemsida att mittbacken Jos Hooiveld har fått grönt ljus från klubbens sida att besöka Groningen. 33-åringen, som är från Nederländerna, åker ner till Groningen under torsdagen och stannar minst en vecka.
(AIK)

MORGONENS UPPGIFTER (09:00)

United höjer budet på Mkhitaryan
Manchester United och Mourinho vill verkligen ha Dortmund-spelaren och har nu lagt ett bud på 42,5 miljoner euro. Den tyska klubben verkar dock inte sugen på en försäljning.
(Kicker

Stones och Nolito för Guardiola?
Den nya Manchester City-tränaren vill sätta var på sin Silly Season och både Evertons back John Stones och Celta Vigos Nolito är på ingång. Den sistnämnde väntas till staden under onsdagen.
(MEN)

England vill ha Wenger
Three Lions ska hitta en ny förbundskapten. Enligt Daily Star är listan redan klar och högst upp på den hittar vi Arsenal-tränaren Arsene Wenger. Men vill han lämna London-klubben?
(Daily Star

… eller blir det Soutgate?
Oddsen är även låga på U21-förbundskaptenen. Som permanent eller tillfällig lösning?
(England på SF)

Robbie Brady nära Leicester
Efter ”positiva samtal” ser det nu ut som att irländaren lämnar Norwich för att ansluta till PL-mästarna Leicester för omkring 15 miljoner euro.
(The Sun)

"Batshuayi hamnar i Tottenham"
Marseilles belgiske anfallare har placerats i många olika PL-klubbar under juni. Nu menar Daily Mail att det är Spurs som vunnit dragkampen för strax under 40 miljoner euro.
(Daily Mail

... men har bestämt sig för Chelsea!
Mer tillförlitlga L'Equipe skriver i stället att Batshuayi tackat nej till alla andra bud och kommer att skriva under för Chelsea redan under onsdagen. 40 miljoner euro får Marseille för sin anfallare.
(L'Equipe) 
 
”Köp Dimitri Payet”
Det är Massimo Morratti som tycker att Inter ska använda sina nya kinesiska pengar för att få över West Hams franske stjärna.
(Daily Mirror

Higuain förlänger inte med Napoli
Enligt spelarens agent finns inga planer på förlängning med Serie A-klubben. Jakten är öppen… och rykten om PSG cirkulerar.
(Continental

Saido istället för Sadio?
Med Mané utflyttad vill Southampton förstärka anfallet och siktar in sig på WBA:s Berahino. Stoke sägs redan ha lagt ett bud på 20 miljoner euro. Går Saints högre än så?
(The Sun

Mandanda på väg till Crystal Palace?
Det ser inte ut att bli någon Bathsuayi i klubben (?), men kanske får man en ny fransk målvakt? Steve Mandandas kontrakt med Marseille har gått ut och han är nära en flytt till London.
(The Guardian
                                            
Koeman sugen på Grosicki
Everton håller ögonen på polske EM-yttern Kamil Grosicki. Rennes förväntas begära omkring 12 miljoner euro för sin spelare.
(Liverpool Echo

Zabaleta snart överens med Roma
Manchester City och Roma är redan överens om en permanent övergång. Nu skriver Gazzettan att bara detlajer återstår i backens diskussioner om de personliga villkoren.
(Gazzetta)

*****

Tisdagens Sillysvep: Montella tar över Milan

 

SvenskaFans.com2016-06-29 20:20:00

Fler artiklar om SvenskaFans