Arka Gdynia - Termalica BB Nieciecza
4 - 0

Danmark-Finland 2-1: Bra inställning från båda lagen
Alexei Eremenko junior öppnade målskyttet och drog även oturligt nog på sig en skada.

Finland öppnade målskyttet i Esbjerg men Danmark visade prov på en bra inställning som innebar att de kunde vända matchen.

Mixu valde att börja med följande spelare; 1 Otto Fredrikson - 2 Petri Pasanen, 3 Niklas Moisander, 15 Markus Halsti, 5 Veli Lampi - 7 Roman Eremenko, 14 Tim Sparv, 21 Kasper Hämäläinen - 19 Alexander Ring, 20 Alexei Eremenko jr - 10 Teemu Pukki

22 Jukka Raitala

Efter 18 minuter kunde Alexei Eremenko jr öppna målskyttet men bara några minuter senare blev han skadad och utbytt mot Daniel Sjölund efter att ha burits ut på bår. Åtta minuter senare blev även Otto Fredrikson skadad då han tog emot bollen. Fredrikson blev utbytt mot Lukáš Hradecký som nu gjorde inträde på sin "vardagliga" arena.

Precis innan domaren kunnat blåsa av för halvtid fick Roman Eremenko ta emot ett gult kort och Danmark bestämde sig för att göra ett dubbelbyte. Tobias Mikkelsen och Christian Poulsen kom in mot Daniel Wass och William Kvist.
Danmark var sugna på mål och bestämde sig för att göra ytterligare ett dubbelbyte tio minuter senare då Martin Jörgensen och Michael Krohn-Dehli fick kliva av för Jakob Poulsen och Nicolai Jörgensen.

Daniel Agger kunde kvittera i den femtiosjunde minuten och bara två minuter senare kunde Nicklas Bendtner utöka det slutliga resultatet 2-1.
Sedan valde båda förbundskaptenerna att prova några spelare då Christian Eriksen och Mikkel Beckmann byttes in mot Lars Schöne och matchens tredje målskytt Nicklas Bendtner.

För Finlands del blev det ytterligare fyra byten, Perparim Hetemaj, Juhani Ojala, Ville Jalasto och Mikael Forssell mot Alexander Ring, Petri Pasanen, Niklas Moisander och Kasper Hämäläinen.
Ojalas inhopp innebar även hans debut för Finland och Teemu Pukki har fortfarande inte gjort mål för Finland men snart så kommer det.

Matchens domare var Kristinn Jakobsson från Island.

Det var Finlands sista match för året och förhoppningsvis blir 2012 ett bra år för finsk fotboll!