2 - 3

Finland besegrade Slovenien med 2-0
Kapten Moisander gjorde första målet i matchen.

Under onsdagen spelades en vänskapslandskamp mellan Finland och Slovenien på Veritas Stadion, Åbo...

I den 34e minuten sköt Roman Eremenko en frispark utanför Slovenien straffområde som Intermålvakten Samir Handanovic lyckades rädda. Returen studsade ut till Teemu Tainio som gjorde ett perfekt inlägg som kapten Moisander kunde slå in.

Andra målet skulle komma i 82a minuten efter att talangen Joel Pohjanpalo skjutit i stolpen. Bollen studsade ut till Kasper Hämäläinen som bekvämt kunde slå in bollen.

Matchen slutade 2-0 och laget laddar nu upp inför nästa VM-kvalslandskamp mot Spanien den sjätte september. Matchen spelas på hemmaplan och Finland hoppas på att upprepa den bragd från det första mötet mot Spanien. Första matchen i Spanien slutade 1-1 efter and disciplinerad insats från Finland.