Sillysvepet: Thiago närmar sig Liverpool

Sillysvepet: Thiago närmar sig Liverpool

Det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Här är dagens nyheter.

Klopps order: "Köp Thiago!"
Thiago Alcantara kommer allt närmare en flytt från Bayern till Liverpool. Tysk media uppger att PL-mästarnas manager nu gett order om att få till övergången och att Thiago är överens med Liverpool om de personliga villkoren.
(Bild)

Efter Bayern - City vill ha Diego Carlos
Enligt The Telegraph är det inte Koulibaly (Napoli) som nu är Manchester-klubbens huvudmål till mittförsvaret. Klubben tänker utmana Bayern München om en signatur för Diego Carlos (Sevilla).
(The Telegraph

Schürrle lägger skorna på hyllan
Blott 29 år gammal lägger tysken André Schürrle skorna på hyllan. Efter att ha varit utlånad från Borussia Dortmund till Spartak Moskva under säsongen är den tidigare VM-guldvinnaren kontraktslös. I en intervju med Der Spiegel säger han att han avslutar en karriär som gjort honom rik, men ensam.
(Der Spiegel)
 

Rüdiger kan lämna Chelsea
En del frågetecken kring Antonio Rüdiger har den senaste tiden höjts på grund av undermåliga insatser. Frank Lampard tittar därför över andra mittbacksalternativ vilket gör att tysken kan vara på väg bort från klubben.
(Daily Mail)

Rangnick till Milan - grus i maskineriet
Leipzig uppges vilja ha 7-8 miljoner euro för att släppa Ralf Rangnick och nu börjar Milan fundera på att kanske behålla Pioli istället.
(Sky Tyskland)

La Liga-trio ute efter Bouna Sarr
Marseilles ytter/ytterback Bouna Sarr är populär på andra sidan Pyrenéerna. Båda Sevilla-klubbarna och Atlético funderar på att lägga bud.
(L'Equipe)

Prica överens med Rosenborg
Malmö FF:s 18-årige talang Tim Prica ryktas vara förlorad. Anfallaren uppges nämligen ha en muntlig överenskommelse med norska Rosenborg om en flytt över landsgränsen.
(FotbollDirekt)

Barcelona-talang till Gladbach?
Tyska Mönchengladbach vill låna in storlöftet Pedri, 17 år som lämnar Las Palmar för Barcelona i sommar. Även Bayern München uppges lura i kulisserna.
(Sky Tyskland)

Osimhen väntar fortfarande
Lille-anfallarens byte av agent gör att övergången till Napoli (för 81 miljoner euro) drar ut på tiden. Samtidigt har Lille redan börjat förhandla om hans ersättare: Jonathan David (Gent).
(L'Equipe)

”Troligt att Dzeko lämnar”
Roma kan bli tvungen att sälja spelare efter att ha missat Champions League till nästa säsong. En spelare som troligen, enligt senaste rön, lämnar är bosniern Edin Dzeko. Anfallaren uppvaktas av både Juventus och Inter.
(Corriere dello Sport)

De Bruyne redo att förlänga
Med CL till hösten är Manchester City nu nära att skriva nytt kontrakt med sin belgiske nyckelspelare.
(Metro)

Everton och Spurs slåss om Höjbjerg
Everton ska redan ha lagt ett bud på Southamptons danske mittfältare. Tottenham tros bland sig innan affären är avslutad.
(The Guardian)

Skipp förlänger med Spurs…
Den engelske U21-landslagsmannen Oliver Skipp stannar i Tottenham fram till 2024, vilket klubben idag bekräftat.
(Tottenham-red. på SF)

… som tittar på Gray
24-årige Demarai Gray har ett år kvar på sitt kontrakt med Leicester. Tottenham hoppas dock att yttern är intresserad av en flytt till London redan i sommar.
(The Times)

Man City spanar på Tagliafico
Ajax vänsterback kan förstärka Guardiolas trupp när City ska rusta upp försvarslinjen till nästa säsong.
(Sports Illustrated)

Sheffield United jagar ny keeper
Wes Foderingham står för närvarande utan kontrakt efter att ha lämnat Glasgow Rangers på fri transfer. 29-åringen kopplas nu ihop med Sheffield United. Mycket hänger på hur det blir med Dean Henderson som är inlånad från Manchester United.
(Football Insider)

Soria vill till Premier League
Getafes 27-årige målvakt var tidigare i karriären nära att skriva på för både Tottenham och Leicester. Nu hoppas spanjoren att han ska få en ny chans i Premier League när flera klubbar kan komma att söka en ny burväktare i sommar, ett av dessa lag är Chelsea.
(Daily Mail)

Anderson på väg bort från Hammers
Den skadedrabbade brassen Felipe Anderson kan vara i dörren ut från West Ham. 27-åringen har två år kvar av kontraktet och har lockat intresse från klubbar i andra länder.
(The Times)

Neto Borges till Bulgarien?
Brassen Neto Borges lämnade Hammarby i vintras för belgiska Genk. Sejouren i Belgien kan dock bli kortvarig då 23-åringen nu ryktas flytta till Bulgarien och CSKA Sofia.
(FotbollSthlm)

*** *** *** 

TORSAGENS SILLYSVEP

SvenskaFans.com2020-07-17 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans