Sillysvepet: Robin Olsen till Celtic?

Sillysvepet: Robin Olsen till Celtic?

Vi har samlat de senaste nyheterna och ryktena som florerar kring sommarens övergångsfönster. Här är vad fredagen har att bjuda på.

Tolv (!) spelare kan lämna Barca
Philippe Coutinho, Ousmane Dembélé, Ivan Rakitic, Neto, Nélson Semedo, Samuel Umtiti, Júnior Firpo, Arturo Vidal, Martin Braithwaite, Carles Aleña, Rafinha och Jean-Clair Todibo står samtliga på Barcelonas ute-lista och kan var tvungen att lämna Katalonien i sommar.
(Marca)

”Havertz och Chelsea överens”
Det ryktas om att Kai Havertz nu kommit överens med Chelsea om en övergång i sommar. Det är den italienska journalisten Nicolo Schira som gått ut med uppgifterna och enligt honom ska nu bara klubbarna komma överens.
(Daily Star)

Coutinho vill avvakta med klubbval
Först efter att Bayern München spelat klart Champions League i augusti vill Philippe Coutinho fundera över en ny klubbadress. Den 28-årige brassen har bland annat kopplats ihop med Arsenal.
(Express)

Olsen till Celtic?
De skotska mästarna Celtic är på jakt efter en ny målvakt och har ställt in siktet på 30-årige Robin Olsen. Svensken tillhör fortfarande AS Roma och har tidigare ryktats till både Benfica och Besiktas.
(The Scotsman)

Kouakou klar för IFK Göteborg
IFK Göteborg har presenterat Christian Kouakou. Anfallaren ansluter från Brage på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2022.
(Alltid Blåvitt)

Romero vill lämna United
Trots att David de Gea stått för en del misstag den här säsongen har inte Ole Gunnar Solskjaer vänt sig till Sergio Romero. Argentinaren vill nu lämna klubben i hopp om mer speltid.
(Metro)

Lovren närmar sig Zenit
Efter sex år på Anfield ser Dejan Lovren nu ut att lämna Liverpool efter säsongen. Flyttlasset väntas gå till Zenit och mittbacken kostar €12 miljoner.
(London Evening Standard)

West Ham gör klart med Soucek
Tomas Soucek har imponerat på lån hos West Ham – och nu löser man honom från Slavia Prag.
(West Ham

Burak Yilmaz ersätter Osimhen?
Med Victor Osimhen på väg till Napoli har Lille hittat hans ersättare i Besiktas anfallare Burak Yilmaz. Även Mustafa Kapi är nära den franska klubben.

”Frankfurt jagar amerikanske Havertz”
Brenden Aaronson beskrivs som den amerikanska Kai Havertz. 19-åringen spelar till vardags för Philadelphia Union men kopplas nu ihop med tyska Eintracht Frankfurt.
(Bild)

Zidane lämnar Real Madrid
Nej, det är förstås inte Zinedine Zidane. Däremot kommer hans son, Luca Zidane, att lämna Los Blancos när kontraktet går ut i juli. Målvakten ryktas bland annat till Montpellier.
(AS)

Valencia vikar sig inte om Torres
Manchester City har pekat ut Ferrán Torres som Leroy Sanés ersättare. Dock vägrar Valencia rubba på 20-åringens prislapp. Valencia kräver närmare 80 miljoner pund för Torres signatur.
(Telegraph)

Cavani i diskussioner med Benfica
Edinson Cavanis agent, och tillika bror, befinner sig i Lissabon för diskussioner med Benfica. Cavanis höga löneanspråk kan dock ställa till det för Benfica.
(Marca)

*** *** ***

TORSDAGENS SILLYSVEP

SvenskaFans.com2020-07-24 17:47:00

Fler artiklar om SvenskaFans