Sillysvepet: Bacca väntar på Arsenal och Atletico

Sillysvepet: Bacca väntar på Arsenal och Atletico

Följ senaste nytt kring Silly Season i SvenskaFans blogg.

KVÄLLENS UPPGIFTER (21:00)

Officiellt: Benatia till Juventus
Mehdi Benatia lånas ut från Bayern München till Juventus över den kommande säsongen, till en kostnad av €3 miljoner. Därefter har Juve en köpoption på €17 miljoner.
(Juventus)
 
Inga bud på Wijnaldum
Newcastle har inte fått några bud på Georginio Wijnaldum, som är värderad till £27 miljoner. Everton och Tottenham sägs vara intresserade.
(Sky Sports)
 
Kanté snart i Chelsea
N’Golo Kanté har genomgått en läkarundersökning hos Chelsea och en övergång värd £30 miljoner är snart ett faktum.
 


Middlesbrough värvar från Valencia
Den 29-årige försvararen Antonio Barragan fortsätter sin karriär i Premier League och Middlesbrough. Barragan, tidigare i Liverpool, har skrivit på ett treårskontrakt.
(BBC)
 
Bacca väntar på Arsenal och Atletico
Carlos Bacca uppges ha nobbat West Ham och väntar nu på att Arsenal eller Atletico ska kontakta Milan, som var överens med Hammers om en prislapp på €30 miljoner.
(Football Italia)

EXTRAUPPDATERING (15:50)

”Götze klar för Dortmund”
Mario Götze vänder tillbaka till Dortmund, enligt tyska Bild. Bayern München får €28 miljoner för mittfältaren, som skriver på ett kontrakt till 2021.
(Bild

EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (14:00)

Premier League för Helander?
Tidigare har det ryktats om Bologna, Norwich och Newcastle. Nu påstås Middlesbrough vara intresserad av den svenske mittbacken Filip Helander, som förra säsongen fick se sitt Hellas Verona ramla ner i Serie B. Kontraktet i Italien löper på tre år till.
(
Fotbollskanalen)

"Kanté kan bli klar i helgen"
Enligt Telegraph kan övergången snart vara ett faktum. Leicester har erbjudit mittfältaren N'Golo Kanté en förlängning, men enligt engelsk media talar alltså allt för en flytt till Chelsea.
(
Telegraph

”Higuain-diskussioner på måndag”
Det hettar till i Napoli efter ryktena om att klubbens anfallare är på väg till Juventus. Italiensk media skriver nu att parterna ska träffas på måndag. Napoli vill ha 94 miljoner euro. Juventus väntas vilja betala mindre och erbjuda andra spelare mot mellanskillnaden.
(
Football Italia

Icardi eller Bacca om Higuain försvinner
Flyttar Higuain lär det sätta igång en dominoeffekt i Serie A. Napoli sägs fundera på Milans Bacca och/eller Inters Icardi om man tappar sin argentinare.
(
Football Italia
 
Hannes Halldorsson till Randers
Islands EM-målvakt lämnar NEC i Holland för att spel i Danmark och Randers.
(
NEC Nijmegen

Inga bud på Wijnaldum och Sissoko
Trots att båda spelarna kopplats ihop med andra lag i Premier League och i Tyskland har inga bud inkommit till Newcastle
(
Sky Sports

Slitningar i Inter?
Tränare Mancini sägs vara missnöjd med att klubben inte lyckats locka över Yaya Touré och vill nu ha bevis från klubbledningen på att man kommer att satsa till nästa säsong.
(
Gazzetta dello Sport

Sevilla tänker inte sälja Gameiro
Trots intresse från bland andra Barcelona och Atlético de Madrid vill klubben behålla sin franske anfallare. ”Vi tittar inte på bud för tillfället vad vi vill är att förlänga kontraktet.”, säger Sevillas president Jose Castro.
(
Marca

”Draxler stannar i Wolfsburg”
Klaus Allofs i den tyska klubben är ”100 procent säker” på sin sak. Julian Draxler blir kvar i Wolfsburg. Andre Shürrle verkar det dock inte lika säkert att man behåller.
(
Sport1

Swansea  väntar ut Allen
Joe Allen ska diskutera sin framtid med Liverpool. Beroende på hur de samtalen går funderar Swansea på att försöka locka tillbaka mittfältaren i sommar.
(
Sky Sports

… och har snart sålt Gomis
”Inom några dagar” är allt klart med Bafetimbi Gomis flytt från Swansea till Marseille i Ligue 1.  Det berättar Swans Alan Curtis till…
(
BBC
 
Chelsea och Arsenal lockar på Manolas
Båda Londonklubbarna är intresserad av Roma-backen och ska ha kommit med personliga erbjudanden till honom som skulle innebära en fördubblad lön.
(
Gazzetta dello Sport

Diego Costa vill till Atlético?
Anfallaren påstås ha diskuterat sin situation med nye Chelsea-tränaren Conte. Samtidigt meddelas att Vietto kan vara på väg till Sevilla.
(
Atlético-red på SF)

*****

MORGONENS UPPGIFTER (09:00)

Götze överens med Dortmund
Den kontroversiella övergången ser alltså ut att bli av. Bild menar i dag att Mario Götze snart kan vara tillbaka i BVB. Klubben han, under uppmärksammade former, lämnade för Bayern München. Dortmund har erbjudit Bayern 23 miljoner euro, München vill ha 27. Supporterreaktioner att vänta?
(Bild

Juventus redo att betala för Higuain
Gazzettan följer upp gårdagskvällens nyhet om att Higuain är nära en övergång till Juventus. Napoli vill ha 94,5 miljoner euro. Juventus ser ut att erbjuda kring 70 + några spelare i den motsatta riktningen.
(Gazzetta dello Sport

Scott Jamieson på väg till IFK Göteborg
Ett först bud ska ha förkastats. Nu verkar det dock nära att Western Sydney Wanderers ytterback flyttar till Göteborg.
(Fotbollskanalen och Four Four Two)

Balotelli till Kina?
Liverpool vill se en flytt för Mario Balotelli och kontakter finns med en kinesisk klubb. Det är dock bråttom då det kinesiska transferfönstret stänger under fredagen.
(Daily Express

Marseille vill ha Song
Alexandre Song tillhör Barcelona, men försöker bli släppt från sitt kontrakt. Marseille vill värva honom som bosman, eller ordna ett lån om katalanerna inte löser mittfältaren från sitt nuvarande kontrakt.
(Le 10 Sport

Manchester City vill ha Sané
Intresset för Schalke-spelaren Leroy Sané fortsätter, men Guardiola & co vill pruta på de 50 miljoner euro som tyskarna vill ha.
(Telegraph

Leicesters sista bud
PL-mästarna har lagt ”ett sista bud” på Burnley-försvararen Michael Keane. 20 miljoner euro är man redo att betala – inte mer.
(Metro

Entracht Frankfurt vill ha Varela
Manchester United-backen Guillermo Varela kan hamna i Bundesliga. Diskussioner mellan klubbarna har inletts.
(Kicker

Hull säljer inte
Abel Hernandez har flera italienska klubbar efter sig. Men Hull-managern Steve Bruce säger att spelaren inte är till salu.
(Hull Daily Mail

FA ska träffa Klinsmann
Sam Allardyce är fortfarande favorit till posten som ny engelsk förbundskapten, men det engelska fotbollsförbundet ska ända intervjua tyska Jürgen Klinsmann.
(Independent

Payet: "Jag stannar"
West Hams franske landslagsanfallare meddelar att en flytt inte är aktuell i sommar.
(Sun

*****

Torsdagens Sillysvep: Juventus lägger ”monsterbud”
 

SvenskaFans.com2016-07-15 21:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans