Sillysvepet: De Vrij nära förlängning – Enrique aktuell för Brasilien

Sillysvepet: De Vrij nära förlängning – Enrique aktuell för Brasilien

Söndagens silly-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (19:00)


Cadiz kan kapa affär
Det handlar om Lazios mittfältare Gonzalo Escalante, 29. Han såg länge ut att hamna i den spanska klubben Real Valladolid men nu ska Cadiz ha blandat sig in i leken. Det ser ut att bli ett lån med obligatorisk köpoption efter lånets avslut.
(Gianluca Di Marzio

Officiellt: Dawson klar för Wolverhampton
Wolves förstärker de bakre leden med 32-årige Craig Dawson från West Ham. Engelsmannen har satt pennan på ett 2,5-årskontrakt.
(Wolverhampton) https://www.wolves.co.uk/news/mens-first-team/20231022-dawson-completes-wolves-move/
 
Ziyech på väg bort från Chelsea?
Roma ska ha kontaktat Hakim Ziyech agent för att visa sitt intresse för marockanen. Mittfältaren som får sparsamt med speltid hos Londonklubben kan vara ute efter en ny utmaning.
(Gianlica Di Marzio
 
Conte lämnar Tottenham efter säsongen?
 


Sportchefen bekräftar intresse för Deulofeu
Udineses stjärna Gerard Deulofeu drar till sig intresse. Bland annat ska Aston Villa och Roma vara intresserade av mittfältarens signatur. Udinese vill å sin sida helst inte sälja någon av sina spelare i januari.
(Fabrizio Romano
 
Inter vill behålla de Vrij
Holländarens kontrakt med Inter går ut i sommar. Nu vill klubben förlänga med mittbacken och har erbjudit honom ett nytt kontrakt till 2025.
(Nicolo Schira
 
Gammelby kan hamna i Hammarby?
Jens Martin Gammelby har fått beskedet att han är fri att förhandla med andra klubbar i januari. Dansken kan vara aktuell för Bajen som håller ett öga på situationen kring högerbacken.
(Bold
 
Enrique aktuell för Brasilien-jobb
Spaniens förre förbundskapten Luis Enrique kan bli Brasiliens nästa förbundskapten. Han ska vara ett av de hetaste alternativen till jobbet.
(Sky Sports
 
Chelsea höjer budet på Caicedo?
Brightons succémittfältare är en eftertraktad man. Chelsea ska nu vara redo att bjuda 65 miljoner pund för 20-åringens kunnande. Det rapporterar…
(Mirror

UR ARKIVET: Dawson når högst – utökar för West Ham



MORGONENS UPPGIFTER (09:30) 

Hammarby säljer Berisha

Efter en tuff debutsäsong i klubben ser nu Veton Berisha ut att ha gjort sitt i Hammarby. Bajen ska vara överens med Molde om en övergång för anfallaren och sägs få runt 40 miljoner kronor Dansk landslagsman närmar sig AIK
Enligt uppgifter från Sportbladet ska den förre Ajax-anfallaren Viktor Fischer vara på väg till AIK. Klubben är hoppfulla om att man ska kunna göra klart med Fischer inom de närmaste veckorna.
(Sportbladet

Illic närmar sig Torino
Hellas Veronas Ivan Illic har under en tid ryktats till Turin-klubben, och nu ska han ha kommit överens med Torino om de personliga villkoren. Det rör sig om ett kontrakt som sträcker sig till 2027.
(Nicolo Schira)

Marockansk landslagsman till Nice?
Sevillas Youssef En-Nesyri verkar inte längre önskvärd hos La Liga-klubben. West Ham har sedan tidigare visat intresse för anfallaren och nu ska även Nice blanda sig i leken. Man tros behöva betala runt 15 miljoner euro för att få loss marockanen, om man ska tro…
(Foot Mercato

Läkarundersökning väntar för Dawson
Craig Dawson är på väg att lämna West Ham för Wolverhampton.
(Sky Sports

Aouar vill till Milan
Lyons mittfältare ska ha informerat sina agenter om sin önskan att lämna klubben för ett äventyr i Milano.
(Football Transfer News

Juranovic läkarundersöks i Berlin
Den kroatiske landslagsmannen Josip Juranovic är på väg att skriva på för Union Berlin. Han lämnar Celtic och blir Bundesliga-klubben trogen till 2027.
(Fabrizio Romano

Bayern München visar intresse för Havertz
Den tyska giganten sägs vilja plocka in tysken i sommar. Havertz som blandat och gett under sin tid i Chelsea kan alltså återvända till Bundesliga
(Football London

Dalbert kan återvända till Brasilien
Henrique Dalberts kontrakt med Inter går ut i sommar och han ingår inte längre i Inzaghis planer. En återkomst till hemlandet verkar mest trolig där Sao Paulo redan ska ha visat intresse.
(Nicolo Schira

Kiwior snart en Arsenal-spelare
Polacken Jakub Kiwior kommer när som helst att skriva på för de engelska ligaledarna. Den 22-årige försvararen som stått för en stark säsong med Spezia har tidigare ryktats till Juventus, Milan och West Ham.
(Caughtoffside

TV: Återupplev när Havertz avgjorde sent mot Palace
 

*** ***
 
Lördagens sillysvep

SvenskaFans.com2023-01-22 09:25:00

Fler artiklar om SvenskaFans