Sillysvepet: Griezmann förlänger – City öppnar för United?

Sillysvepet: Griezmann förlänger – City öppnar för United?

Onsdagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (15:00)

Liverpool överväger Vardy
Leicesters Jamie Vardy kopplas samman med Arsenal, som ska vara redo att aktivera utköpsklausulen på £20 miljoner. Men nu hävdar Daily Star att även Liverpool är intresserade, och har varit så i två säsonger. Men ett köp är bara aktuellt om någon forward skulle lämna Liverpool.
(Daily Star)
 
Transferförbud för Real Madrid?
Real Madrid kanske tvingas agera under sommarens transferfönster – det kan nämligen vara sista fönstret man kan handla i fram till 2018. Champions League-mästarna riskerar ett transferförbud från FIFA, likt det Barcelona tidigare har drabbats av.
(Marca)
 
Udinese vill ha Borriello
Marco Borriellos kontrakt med Atalanta är utgående och veteranen jagas nu av Udinese. 33-åringen har blivit erbjuden ett tvåårskontrakt.
(Football Italia)
 
Southampton lockas av de Boer
Ronald Koeman förväntas lämna Southampton för Everton och nu letar Saints efter ersättare – nämligen den tidigare Ajax-tränaren Frank de Boer.
(De Telegraaf)
 
United presenterar Bailly
Manchester United har nu presenterat Eric Bailly. 22-åringen ansluter från Villarreal och har skrivit på för fyra år, med option på ytterligare två år.
(Manchester United)
 
City öppnar för United?
Manchester City har bestämt sig för att inte gå efter Juventus Paul Pogba – vilket öppnar för rivalerna Manchester United. Nu måste Jose Mourinho bestämma sig för om han ska lägga ett officiellt bud.
(Guardian)
 
Ingen kontakt mellan City och Aubameyang
Manchester City sades under gårdagen vara nära Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang, men det förkastar nu Telegraphs James Ducker.
 


Kramer kommer tillbaka
Christoph Kramer har tidigare spenderat två lånesejourer hos Borussia Mönchengladbach – och nu står det klart att han återvänder, men den här gången på en permanent övergång. Mittfältaren kommer närmast från Bayer Leverkusen och har kritat på för fem år.
(Mönchengladbach)
 
Griezmann förlänger med Atlético
Franske anfallaren Antoine Griezmann har efter några dagars förhandlingar bestämt sig för att lägga till ett år på sitt kontrakt med Atlético de Madrid. Han är nu knuten till klubben till 2021.
(L’Equipe)
 
Melker Hallberg lämnar Hammarby
Låneavtalet med Udinese förlängs inte och Melker Hallberg lämnar således Bajen. Udinese vill se honom som central, balanserande mittfältare – garantier som Hammarby inte kunde ge.
(Hammarby)
 
Nyman aktuell för Nantes
Christoffer Nyman har tackat nej till en förlängning med Norrköping. Franska Nantes har lagt ett bud värt fyra miljoner kronor.
(Sportbladet)

MORGONENS UPPGIFTER (08:30)

Bailly blir Mourinhos första nyförvärv
Villarreals mittback Eric Bailly, 22 år, har redan gjort sin läkarundersökning. Han kommer att kosta Manchester United närmare 40 miljoner euro, skriver…
(Sky Sports)

... och Matic vill till United
Chelseas mittfältare ska ha sagt till nya tränaren Antonio Conte att han vill byta till Manchester i sommar för att spela med Mourinho, det skriver…
(The Sun)

Liverpool jagar Mané
Klopp & co är redo att betala knappt 40 miljoner euro för Southampton-spelaren, som tidigare kopplats ihop med Manchester United.
(The Sun)

"Unai Emery till Paris"
Sevilla-tränaren fortsätter att ligga i Pole Position för att bli näste coach i PSG. Nu kommer uppgifter i Marca om att han är på väg till Frankrike för att lösa de sista detaljerna. Franska L’Equipes pappersupplaga menar också att Emery är nära, men att franska mästarna inte helt har gett upp hoppet om att locka över Diego Simeone.
(Marca)

Stanna, Vardy!
Klubbkamraterna Wes Morgan, Robert Huth and Kasper Schmeichel har personligen kontaktat Jamie Vardy för att få honom att inte gå till Arsenal och stanna  i Leicester.
(Telegraph

”Debuchy vill lämna Arsenal”
Det skriver L’Equipe. Högerbacken känner att Wenger inte har förtroende för honom och vill hitta en ny klubb. Mathieu Debuchy var under våren utlånad till Bordeaux, men stördes då av ett flertal skador.
(L’Equipe, pappersupplagan)

Nampalys Mendy till Leicester?
Ngolo Kanté riskerar att lämna i sommar och Leicester funderar redan på en ersättare i Nampalys Mendy från Nice. Men då får man nog höja sitt bud på omkring 12 miljoner euro för mittfältaren som övertygade stort i Ligue 1.
(Daily Mail och Nice Matin

Målskytt nära Spurs
I kamp med Atlético Madrid och Milan ser Tottenham ut att värva Vincent Janssen från AZ Alkmaar för omkring 16 miljoner euro. Holländaren gjorde 27 mål på 34 matcher i ligaspelet förra säsongen.
(Mirror)

John Stones – favorit i repris
Evertons John Stones är eftertraktad, men precis som vid förra sommarens stökiga Silly Season väntas klubben vägra att släppa sin mittback under transferfönstret.
(Mirror

Nainggolan trivs i Roma och flörtar med Chelsea
Mittfältaren säger sig vilja stanna i den italienska huvudstaden och menar samtidigt att bud från Chelsea dyker inte upp varje dag. Detta i en intervju med Gazzetta dello Sport.
(Gazzetta

Skrtel på väg till Turkiet
Det såg ett tag ut som att PL-nykomlingarna Middlesbrough skulle värva Liverpools mittback. Nu tyder det mesta på att han hamnar i Besiktas.
(Northern Echo)

Favre vill få Ben Arfa att stanna
Nye Nice-tränaren Lucien Favre har haft ett långt samtal med sin stjärna Hatem Ben Arfa. Enligt fransk media ska spelaren ha varit "mottaglig för idéerna" som presenterades. Så pass att han stannar i klubben?
(Nice Matin)

******

Tisdagens Sillysvep: City nära att värva Aubameyang
 

SvenskaFans.com2016-06-08 15:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans