Sillysvepet: Redmond klar för Southampton

Sillysvepet: Redmond klar för Southampton

Lördagens uppgifter från Silly Season-världen.

KVÄLLENS UPPGIFTER (21:45)

Arsenal ute efter Lukaku och Perisic

Flera medier har skrivit om Arsenals möjliga transfermål. Två spelare som är aktuella för Londonklubben är Romelu Lukaku och Ivan Perisic. Båda deltar i EM för Belgien respektive Kroatien just nu. 
(BFM TV)

Flera klubbar ute efter Townsend
Newcastle har en populär spelare i leden. Yttermittfältaren Andros Townsend kommer nog inte spela i The Championship nästa säsong. Senaste nytt säger att sex lag från Premier League är intresserade av engelsmannens tjänster.
(Goal)

Redmond klar för Southampton
Norwichs yttermittfältare har skrivit under ett femårskontrakt med The Saints.


Gameiro aktuell för Barcelona?
Enligt Mundo Deportivo är Sevillas anfallare på katalanernas radar. Fransmannen har gjort 67 mål på 140 framträdanden för klubben. Men det blir inte lätt eller gratis att få loss 29-åringen. Kevin Gameiro har en utköpsklausul på 32 miljoner pund.
(Sky)

Senaste nytt från River Plate-red på SF
Alario jagas av Inter. 
(Argentina på SF)

FÖRMIDDAGENS UPPGIFTER (09:00)

James Rodriguez för 50 miljoner euro

Colombianen har fått dåligt med speltid i Real Madrid och kan lämna för Manchester United om engelsmännen är villiga att betala 50 miljoner euro.
(Daily Mirror

PSG satsar på Janssen och Krychowiak
Den holländske skyttekungen Vincent Janssen kan hamna i Paris. PSG diskuterar med AZ Alkmaar som nyligen tackat nej till ett bud från Tottenham. Samtidigt fortsätter diskussionerna med mittfältaren Krychowiak, som nye/kommande Paris-tränaren Emery gärna vill ha med sig från Sevilla. Priset på 45 miljoner euro anses dock vara för högt.
(L’Equipe, pappersupplagan)

Juventus jobbar för att få över Alexis Sanchez
Ryktet får allt mer fart och nu påstås Juventus ha bestämt träff med spelarens agent. Kostnaden för en övergång från Arsenal kan bli kring 55 miljoner euro.
(Football Italia

”Roma lägger bud på Ibrahimovic?”
Italien-ryktena kring Zlatan rullar vidare och nu handlar det om Roma som ska erbjuda 7 miljoner euro per säsong till svensken, i ett försök att locka över svensken som väntas skriva på för Manchester United inom kort.
(Football Italia

Ny svensk till Ligue 1
Förre HBK-målvakten Karl-Johan Johnsson, senast i Randers, flyttar till Frankrike och Guingamp. Läkarundersökningen görs i början av nästa vecka.
”Payet skulle förbättra alla lag”
Zinedine Zidane strör lovord över Dimitri Payet, vilket får engelsk media att tro på en flytt till Real Madrid. Avd: lösa rykten.
(Daily Mail

Nolito bryter tystnaden
Uppgifter i Spanien har gjort gällande att Nolito redan är klar för Manchester City. Så är det inte säger Nolito själv: ”Jag har inte skrivit under, men jag vill inte ljuga… så vi får se.”
(Manchester Evening News

”Ingen chans för Real Madrid”
Neymars pappa pratar med katalanska Mundo Deportivo och berättar att sonen trivs utmärkt i Barcelona och att han kommer att stanna.
(Mundo Deportivo

Ozan Tufan är populär
”Den nye Yaya Touré” har flera engelska klubbar efter sig. Turkiske Ozan Tufan jagas av Everton, Manchester United, Sunderland och Southampton.
(Chronicle

Towsend nu aktuell för Watford
Andros Townsend dyker upp lite överallt under Silly Season. Senaste klubb att kopplas ihop med Newcastle-spelaren är Watford.
(Daily Mirror

Fletcher på väg till Leeds
Unge Man United-anfallaren Ashley Fletcher var utlånad förra säsongen och vill inte förlänga med Manchester-klubben. Leeds är hans troliga klubbadress till hösten skriver…
(Yorkshire Evening Post

Niasse flyttar igen?
Han dök upp i Everton i vintras men lyckades inte alls övertyga då. Nu sägs Galatasaray vara sugna på att värva anfallaren som beräknas kosta kring 17 miljoner euro.
(Talksport
 
Marseille jagar Adam Nagy
Den 21-årige ungerske mittfältaren Adam Nagy ser ut att hamna i Marseille. Förhandlingarna är långt gångna, skriver…
(L’Equipe, pappersupplagan)

*** *** ***

FREDAGENS SILLYSVEP: Nytt jättebud på Lacezette
 

SvenskaFans.com2016-06-25 21:45:00

Fler artiklar om SvenskaFans