Sillysvepet: Mario Götze till Spurs?

Sillysvepet: Mario Götze till Spurs?

Lördagens nyheter från Silly Season-världen.

KVÄLLENS UPPGIFTER (21:00)

Léo Baptistão till Espanyol
Espanyol köper 50% av rättigheterna för Baptistão från Atlético Madrid för omkring 3,5 miljoner euro. Kontraktet sträcker sig till sommaren 2021.
(Atlético på SF)

Deportivo La Coruña värvar mittback
La Liga-klubben Deportivo har gjort klart med Raúl Albentosa från Derby County. 27-åringen har inte lyckats etablera sig i Derby och var ifjol utlånad till Málaga. Prislappen för Albentosa är inte offentliggjord.
(La voz de Galicia)

Götze till Spurs?
Tottenham har gett sig in i kampen om Mario Götzes namnteckning. Tillsammans med Borussia Dortmund leder nu Spurs jakten om 24-åringen enligt…
(Bild)

Van Persie vill till England
Robin Van Persie är villig att gå ner i lön för att få spela i Premier League igen. Fenerbahce har erbjudit holländaren till West Ham som dock har tackat nej. Nykomlingarna Middlesborough sägs dock vara intresserade.
(Daily Mail)

Galatasaray vill ha Arda Turan
29-åringen gjorde ingen succé under sin första säsong i FC Barcelona. Nu sägs Galatasaray ge sig in i striden om turkens namnteckning.
(Sabah)

Real Madrid fortsätter jakten på Kanté
Los Blancos verkar inte skrämmas av N’Golo Kantés prislapp på 25 miljoner euro. Enligt AS är Kanté en av Zinedine Zidanes främsta transfermål den här sommaren.
(AS)

”Jag vet inget om United”
Det sa Hirving Lozano som har ryktats med en flytt från Pachuca till Manchester United. 20-åringen sägs vara smickrad av intresset men att han inte har hört någonting – ännu.
(record.com)

Skripnik förlänger med Werder
Werder Bremens manager Viktor Skripnik har fått grönt ljus av sportchefen Frank Baumann att fortsätta i klubben. Skripnik förlänger kontraktet med ett år.
(Werder på SF)

***

EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (14:45)

”Bonucci får nytt kontrakt”
Trots monsterbudet på omkring 60 miljoner euro från Manchester City, vill Juventus behålla sin mittback och man kommer att erbjuda honom ett nytt kontrakt. Eller? Gazzettan skriver ”60 miljoner för en 29-åring…” kan Juve stå emot?
(Football Italia och Gazzetta dello Sport)

”Witsel överens med Napoli”
Nu kommer uppgifter om att Napoli, i konkurrens med blanda annat Everton, är överens med både Zenit och spelaren som väntas skriva under ett kontrakt på fyra år inom kort.
(Football Italia

Benatia snart i Juventus        
Parterna påstås vara överens och Mehdi Benatia kommer snart att flytta till Turin på lån, med en uköpsklausul på 18 miljoner euro. Det rapporterar…
(Gazzetta dello Sport) 

… och så även Pjaca?
Kroatiske Marko Pjaca har kopplats ihop med många klubbar, senast Milan. Nu kan dock Juventus Serie A-konkurrenterna i slutspurten.
(Tuttosport

Fenerbahce nästa för Skrtel
Enligt Sky Sports är det ”väldigt nära”. Martin Skrtel är på väg från Liverpool till Fenerbahce för drygt 6 miljoner euro.
(Sky Sports
 
Papiss Cissé flyttar till Kina
Ny klubbadress Shandong Luneng


Många bud på Olivier Giroud
Arsenal har fått många bud på sin anfallare men har tackat nej till alla. Fransmannen anses ingå i Wengers framtidsplaner för klubben.
(Daily Mirror

Bielsa-gate rullar vidare
Efter bara några dagar i klubben lämnade Marcelo Bielsa Lazio. Själv säger han att han inte fick igenom några av de värvningar han blivit lovad. Lazio kontrar med att säga att det inte finns ett ord om nya värvningar.
(Football Italia)

Ny målvakt till City?
Geronimo Rulli från Uruguay kan vara på väg till Manchester. De senaste säsongen har han spenderat i Real Sociedad i Baskien.
(City på SF

Real Madrid lånar ut Lucas Silva
Spelaren har fyra år kvar på kontraktet i Madrid, men nästa säsongen kommer han att representera  Sporting, i Portugal.
(Marca

***
?
MORGONENS UPPGIFTER (09:00)

Emir Kujovic på väg till Gent

Det ser inte ut att bli någon allsvensk omstart för IFK Norrköpings landslagsanfallare Emir Kujovic, som flyttar till Belgien. Han är redan på plats hos Gent och genomförde läkarundersökningen under fredagen. Anfallaren väntas bli presenterad inom kort.
(Expressen

Klinsmann tar över England?
Det kan bli tysken Jürgen Klinsmann som ska leda Three Lions efter sommaren. Just nu pågår förhandlingar med engelska förbundet, skriver…
(Daily Star

”Svennis” tänker buda på Kanté
Sven-Göran Erikssons klubb, Shangahi SIPG, tänker omkring 45 miljoner euro för att locka till sig Leiciesters franske mittfältare, N’Golo Kanté. Spelaren har tidigare kopplats ihop med klubbar som Juventus, Arsenal, Real Madrid och PSG.
(Daily Mirror

Lacazette för dyr för Arsenal?
Arsenal för diskussioner med Lyon om Alexandre Lacazette, men tycker att prislappen på 50 miljoner euro är i högsta laget.
(Daily Mail

... och man nobbar Juventus
Juventus har lagt ett bud på 35 miljoner euro för Alexis Sanchez, men Wenger & co vill ha mycket mer.
(Tuttosport

Sidibé har valt Monaco
Trots att Arsenal gav sig in i leken till slut så har Lilles ytterback Djibril Sidibé valt Monaco där ett femårskontrakt väntar. Läkarundersökningen görs under lördagen.
(L'Equipe, pappersupplagan)

West Ham budar på Bacca
Enligt The Sun har Hammers lagt ett bud på Milan-anfallaren Carlos Bacca. Drygt 30 miljoner euro tycker man att han är värd.
(The Sun

***

Fredagens sillysvep: Leicester skriver kontrakt med Musa

SvenskaFans.com2016-07-09 21:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans