LISTA: Här är stjärnorna som sitter på utgående kontrakt

LISTA: Här är stjärnorna som sitter på utgående kontrakt

Här är några av de största stjärnorna vars kontrakt löper ut vid månadens slut.

Sköna maj är till ända och vi har nu i stället klivit in i juni. Förutom att det är den första sommarmånaden i kalendern innebär det även för flertalet spelare att de är inne på den sista månaden av kontraktet med deras nuvarande klubb.

Här nedan har undertecknad listat några av de största namnen som sitter på utgående kontrakt och som inom en väldigt snar framtid väntas göra klart med en ny arbetsgivare.

Paul Pogba – Manchester United 
Efter sex turbulenta år tillsammans ser Pogba och Manchester United nu ut att gå skilda vägar. Fransmannen har kopplats samman med en rad olika klubbar men verkar föredra en återkomst till Juventus.

Paulo Dybala – Juventus 
För bara ett par veckor sedan offentliggjordes det att Juventus inte kommer förlänga med Dybala, som därmed lämnar gratis. Antagonisten Inter var tidiga med att anmäla sitt intresse men även flera utländska klubbar sägs fundera över att plocka in den offensive argentinaren.

Antonio Rüdiger – Chelsea 
Mittbacken har en fin period bakom sig där han gått från att vara tämligen ordinär till att numera betraktas som en av de bästa försvararna i världen. Nu vill han vidare i karriären och mycket talar för att nästa klubbadress blir Real Madrid.

Andreas Christensen – Chelsea 
Även Christensen kommer med största sannolikhet lämna Chelsea i sommar och precis som i Rüdigers fall ser det ut att bli en flytt söderut. Barcelona är nämligen stora favoriter till att lägga vantarna på den danske försvararen.  

Franck Kessie – AC Milan 
Under flera månaders tid har det spekulerats kring var Kessie kommer spela sin fotboll från och med nästa säsong. Inte blir det någon fortsättning hos Milan i alla fall, utan det ser i stället ut att bli Barcelona även om det verkar uppstått lite bekymmer kring registreringen.



Alexandre Lacazette – Arsenal 
Trots att han bär lagkaptensbindeln runt sin arm verkar det som att Lacazette och Arsenal är färdiga med varandra efter fem år tillsammans. Italien såg länge ut att bli nästa destination, men nu verkar även en återkomst till barndomsklubben Lyon ligga väldigt bra till.

Ousmane Dembélé – Barcelona 
En av vinterns stora snackisar handlade om att det skurit sig rejält mellan Dembélé och Barcelona då 25-åringen vägrat underteckna ett nytt kontrakt. Det blev dock aldrig någon övergång under vintern men förmodligen lämnar han den katalanska storklubben nu i sommar där både Chelsea och Liverpool uppges vara intresserade.

Jesse Lingard – Manchester United 
En någorlunda dyster historia är nu på väg att nå sitt slut då sejouren i Manchester United snart är till ända för Lingard. Ryktena har varit många men det mesta talar för att han kommer bli kvar på de brittiska öarna.

Gareth Bale – Real Madrid 
På tal om dyster historia... Bales karriär har de senaste åren varit direkt tragisk att skåda och den stora frågan är om han överhuvudtaget har någon vilja kvar att spela fotboll. Det skulle ju inte komma som någon större chock om han väljer att avsluta karriären nu i sommar.

Luis Suarez – Atlético Madrid 
Inte ens två år blev det i Atlético Madrid för Suarez, som börjar närma sig karriärens slut. Men ett uppdrag till har han i sig och kanske det blir i England då han kopplas samman med en övergång till Aston Villa som bekant leds av hans tidigare lagkamrat Steven Gerrard.



Alessio Romagnoli – AC Milan 
Blir det en fortsättning i Milan eller har det blivit dags att säga adjö? Romagnoli må fortfarande vara lagkapten men har trots det inte längre någon given plats i startelvan. Lazio är det hetaste spåret samtidigt som det kommer uppgifter om engelskt intresse.

Edinson Cavani – Manchester United 
Under sina två säsonger tillhörandes Manchester United var han ständigt på tapeten för ett flytt bort från klubben. Nu kommer det defintivt bli så och trots att han hunnit bli till åren är intresset för hans tjänster fortfarande stort där främst klubbar hemmahörande i Italien och Spanien sägs vara sugna.

Angel Di Maria – Paris Saint-Germain 
Hela sju år blev det sammanlagt i PSG för Di Maria, men nu väntar en ny utmaning för argentinaren. Hans tidigare klubb Benfica samt Juventus är de som ser ut att ligga bäst till i kampen om hans signatur.

Christian Eriksen – Brentford 
Trots sommarens skräckscener där det ett tag såg ut som att karriären var över har Eriksen mycket imponerande jobbat sig tillbaka till toppen igen. Efter en lyckosam vår hos Brentford väntas 30-åringen nu skriva på för en större klubb där Tottenham, Arsenal och Manchester United alla uppgetts visa intresse.

André Onana – Ajax 
Det har varit minst sagt tuffa tider för Onana, som blev avstängd för att ha använt sig av dopingklassificerade preparat. Nu har han avtjänat sitt straff och är redo för att påbörja ett nytt kapitel i sin karriär. Mycket talar för att det kommer skrivas i Inter som han länge kopplats samman med.

... och så ytterligare femton högprofilerade namn med utgående kontrakt:

Luka Modric – Real Madrid
James Milner – Liverpool
Andrea Belotti – Torino
Henrikh Mkhitaryan – Roma
Dries Mertens – Napoli

Divock Origi – Liverpool
Isco – Real Madrid
Nemanja Matic – Manchester United
Luiz Felipe – Lazio
Corentin Tolisso – Bayern München

Eddie Nketiah – Arsenal
Federico Bernardeschi – Juventus
Axel Witsel – Borussia Dortmund
Adnan Januzaj – Real Sociedad
James Tarkowski – Burnley

Filip Wollinfilip.wollin@svenskafans.com@W0llin2022-06-01 07:15:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans