Sillysvepet: Hallenius skriver på för IFK Norrköping

Sillysvepet: Hallenius skriver på för IFK Norrköping

Det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Här är dagens nyheter.

Officiellt: Hallenius klar för IFK Norrköping
Under lördagen så presenterade Peking anfallaren Linus Hallenius. 31-åringen kommer senast från en sejour i APOEL FC.
(IFK Norrköpings hemsida)

Ny tränare till Östersund
Ian Burchnall ersätts av den tidigare Division 4-tränaren Amir Azrafshan.
(Fotbollskanalen)

Koulibaly kan stanna i Napoli
Trots massiva rykten om att Kalidou Koulibaly ska lämna Napoli för någon storklubb i Europa verkar det som att mittbacken blir kvar i Neapel-klubben. 29-åringen har i en intervju sagt att han är 100% fokuserad på Napoli och att alla rykten om en eventuell flytt bara stör honom.
(Gazzetta dello Sport)

Inter Miami vill ha Vidal
33-åringen Arturo Vidal har tidigare kopplats ihop med klubbar som Juventus och Inter. Nästa klubb på listan är den italienska storklubbens namne, Inter Miami. Klubben hoppas att chilenaren vill spela i MLS framöver.
(Don Balón)

Zaniolo jagas av seriekonkurrenter
Roma-spelaren Nicolo Zaniolo värderas till omkring 60 miljoner euro. Detta verkar inte skrämma varken Inter eller Juventus att ge sig efter 21-åringens namnteckning. Även Liverpool och Real Madrid är intresserade av mittfältaren.
(Calciomercato)

De Bruyne blir kvar i City
Även om Manchester City inte får spela i Champions League de kommande två säsongerna är Kevin de Bruyne trogen klubben. Belgaren, som har ryktats med en flytt bort från Eastlands, uppges inte ha några flyttplaner för tillfället.
(Daily Mail)

Dybala närmar sig förlängning
Den argentinske stjärnan Paolo Dybala förväntas skriva på ett nytt kontrakt med Juventus inom kort. 26-åringens nuvarande kontrakt löper ut sommaren 2022.
(Calciomercato)

Roma redo att betala United
Manchester United och Roma verkar närma sig en överenskommelse om mittbacken Chris Smalling. Roma vill nå en permanent lösning och prislappen förväntas landa på omkring 17 miljoner euro. Betalningen kommer att ske löpande under tre år.
(Calciomercato)

Reims förkastar Monaco-bud
Monaco har fått ett bud värderat till 12 miljoner euro förkastat av Reims på försvararen Axel Disasi. Ligue 1-klubben kräver närmare 15 miljoner euro. Även Southampton jagar Disasi.
(L’Equipe)

United redo att utmana Chelsea…
Chelsea har länge kopplats ihop med Leicesters vänsterback Ben Chilwell. Någon överenskommelse har man dock inte nått och nu ger sig Manchester United in i jakten efter den högt värderade engelsmannen.
(The Sun)

… och går för Dembélé
Jadon Sancho verkar bli för dyr för Manchester United. Därför väljer man att gå för Barcelonas fransman Ousmane Dembélé istället som uppges vara billigare än Dortmunds engelsman.
(Daily Mail)

Ingen Thiago för Liverpool
Bayern München-mittfältaren Thiago Alcantara kommer inte att skriva på för Liverpool, trots intensiva rykten de senaste veckorna. Liverpool kommer bara att värva ifall flera spelare i den nuvarande truppen väljer att lämna.
(ESPN)

Terry kan ta över Bristol City
Aston Villas nuvarande assisterande tränare John Terry är intresserad att själv ta hand om huvudansvaret över en klubb. Han har kopplats ihop med Bristol City som jagar en ny manager. Även Phil Neville och Lee Bowyer har ryktats som potentiella manageralternativ.
(Daily Mail)

Bolasie vill stanna i Everton
Yannick Bolasie är för närvarande utlånad från Everton till Sporting Lissabon. Efter låneperioden hoppas 31-åringen att han ska få chansen i Everton igen, denna gång under Carlo Ancelottis ledning.
(Liverpool Echo)

Coutinhos framtid avgörs efter CL
Så snart Champions League har avgjorts kommer Philippe Coutinho samt Barcelona och Bayern München ta ett beslut om brassens framtid. 28-åringen lockas av tanken att återvända till Premier League, samtidigt som Barcelona nu ryktas vilja ha tillbaka mittfältaren.
(Mundo Deportivo)

*** *** ***

FREDAGENS SILLYSVEP

svenskafans.com2020-07-11 18:10:00

Fler artiklar om SvenskaFans