Sillysvepet: Supertalangen vill till Real Madrid – nya rykten kring Tankovic

Sillysvepet: Supertalangen vill till Real Madrid – nya rykten kring Tankovic

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

Andersson får konkurrens
Cedric Teuchert byter Bundesliga-klubb. Den 23-årige anfallaren, som den gångna säsongen var utlånad till Hannover, är nämligen klar för Union Berlin och lämnar således Schalke 04 permanent. I Union konkurrerar tysken om en startplats med Sebastian Andersson.
(Union Berlins hemsida)

Thiago till PSG?
Ryktena kring en eventuell flytt till Liverpool har svalnat kring Thiago Alcantara. Istället gör PSG nu ett försök att värva Bayern Münchens mittfältare för 30 miljoner euro.
(Le10Sport)

Juve erbjuder Napoli spelare
Juventus hoppas att de kan locka över Arkadiusz Milik från Napoli i sommar. Som en del av betalningen hoppas man att Neapel-klubben accepterar Federico Bernardeschi i utbyte.
(Sky Sports Italy)

Camavinga väntar in Real Madrid?
Rennes-spelaren Eduardo Camavinga har varit en ryktenas man den här sommaren. Den lovande 17-åringen uppges vilja vänta in eventuella bud från Real Madrid innan han bestämmer sig om sin framtid. Det är nämligen primärt till Real han vill.
(Marca)

City uppvaktar Roberto
Manchester City ryktas vara redo att spendera en del för att locka över spanjoren Sergi Roberto till England. Barcelona verkar dock inte vara redo att släppa den mångsidige spelaren ännu utan föredrar i sådana fall att sälja Nélson Semedo.
(Sport)

Højbjerg vill till Tottenham
Southampton kräver runt 25 miljoner pund för danske Pierre-Emile Højbjergs signatur – en summa som Spurs är tveksamma att betala. 24-åringen själv vill till Tottenham och hoppas att en övergång kan bli verklighet inom kort.
(Daily Echo)

Rangnick önskar Premier League-jobb
Det blev inte AC Milan för Ralf Rangnick i slutändan. En av anledningarna är att tysken önskar att få ett jobb i Premier League istället.
(Calciomercato)

Parrott utlånad av Spurs
Tottenham har valt att låna ut talangen Troy Parrott till Millwall. 18-åringen hoppas få samma karriärsutveckling som lagkamraten Harry Kane som även han var utlånad en gång i tiden.
(Tottenham på SvenskaFans)

Everton budar på Real-spelare
Vänsterbacken Sergio Reguilón har under den gångna säsongen varit utlånad från Real Madrid till Sevilla. 23-åringen jagas nu av Everton som enligt senaste rön lagt ett bud på omkring 18 miljoner pund för spelarens namnteckning.
(Sky Sports)

Deulofeu återvänder till Milan?
Efter att Watford ramlar ur Premier League förväntas spanjoren Gerard Deulofeu lämna klubben. AC Milan hoppas att man kan värva tillbaka 26-åringen. Deulofeu spelade i Milan under våren 2017 då han var utlånad från Everton.
(Sky Sports Italy)

Milan siktar in sig på Dumfries
Den holländske landslagsspelaren Denzel Dumfries kan vara på väg till Serie A. AC Milan ryktas nämligen vara ute efter 24-åringen som tillvardags spelar i PSV.
(Gazzetta dello Sport)

Basham förlänger kontraktet
Sheffield United har offentliggjort att man förlängt kontraktet med 32-årige Chris Basham. Det nya kontraktet sträcker sig till sommaren 2022.
(Sheffield Uniteds hemsida)

Inter siktar in sig på Atalanta-duo
Både Robin Gosens och Duvan Zapata uppvaktas av Inter. Milano-klubben undersöker nu möjligheten att värva de två Atalanta-spelarna. Juventus är emellertid också intresserade, då primärt av vänsterbacken Gosens.
(Calciomercato)

Osimhens ersättare på plats
Igår sålde Lille Victor Osimhen till Napoli. Idag har Lille gjort klart med turken Burak Yilmaz. 35-åringen kommer senast från Besiktas.
(Lilles hemsida)

Tankovic utanför Hammarbys trupp
I och med att Muamer Tankovics kontrakt med Hammarby inte längre är giltigt är han utanför deras trupp till söndagens match mot Helsingborg. Samtidigt som Bajen hoppas han ska förlänga ryktas det om att AEK Aten är sugna att värva honom.
(Hammarbys hemsida)

Kadiri lämnar Östersunds FK
Efter blott ett år i Allsvenskan lämnar nu Jordan Attah Kadiri. Anfallaren är nämligen klar för belgiska Lommel och ryktas kosta omkring 13 miljoner kronor, där även en vidareförsäljningsklausul är inbakad i avtalet.
(Östersunds hemsida)

ÖIS lånar av ÖSK
Den 21-årige mittbacken Arvid Brorsson lånas ut av allsvenska Örebro till Superettan och Örgryte. Redan på måndag ska försvararen vara redo att spela för ÖIS.
(Örgrytes hemsida)

Insuas tid i Schalke förbi
Schalke 04 fortsätter rensa truppen och har förutom Cedric Teuchert i dag även gjort sig av med Pablo Insua. Försvararen flyttar permanent till SD Huesca.
(Huescas hemsida)
 
Frankfurt spanar in Zuber
Steven Zuber intresserar Eintracht Frankfurt, som skulle kunna tänka sig byta bort Mijat Gacinovic för att få över schweizaren som tillhör Hoffenheim.
(Sky)
 
Werder Bremen vill ha försvarstalangen
I hopp om att nästa säsong undvika slåss för sin fortsatta existens i Bundesliga ska Werder Bremen spetsa till truppen. Jonathan Panzo verkar vara ett av många namn klubben kikar på, då den engelska försvarstalangen anses ha stor potential. 19-åringens kontrakt med AS Monaco sträcker sig fram till nästa sommar.
(Ed Aarons på The Guardian)

*******

Fredagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-08-01 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans