Sillysvepet: Kalmar säljer sin skyttekung till England?

Sillysvepet: Kalmar säljer sin skyttekung till England?

Lördagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (20:45)

Kalmar säljer Antonsson för 15 miljoner?
Enligt fotbollskanalen ser Kalmar FF ut att tappa sin stora målgörare i sommar. Leeds United uppges vara på väg att signa svensken. Smålänningarna får 15 miljoner sek för affären som inte är bekräftad. 
- Vi är överens med en klubb. Han ska genomgå en läkarundersökning på måndag för att kolla så inte något stör processen. Det är det vi väntar på i nuläget, säger Mattias Rosenlund, ordförande i Kalmar FF till Barometern.
(Fotbollskanalen)

West Ham-talang till Newcastle?
Reece Oxford är på gång att flytta norrut. Enligt brittiska medier ska nedflyttade Newcastle United vara intresserade av mittfältarens tjänster. Oxford imponerade när han fick spela för Slaven Bilics manskap säsongen som gick. Men nu ser en utlåning över hela nästa säsong vara aktuellt för 17-åringen.
(Sportsmole)

Alvaro Morata återvänder till Real Madrid?
Juventus-anfallaren gjorde två mål för Spanien igår och kommer nog få bud på sig i sommar. Enligt spansk press kan spanjoren vara på väg till Real Madrid. Morata är född i den spanska huvudstaden och har tidigare spelat för Los Blancos.
(Sky)

Steven Davis förlänger med Southampton
Den nordirländska mittfältaren har kritat på ett nytt kontrakt med The Saints.
 


Flera klubbar ute efter Zaza
Spelaren som fint nickade ner bollen till Eder igår, som sedemera skulle bli Italiens vinstmål mot Sverige, Simone Zaza är på väg till Premier League. Intresse finns från West Ham, Everton och Southampton. Uppgifterna kommer från Sky Italia.
(Sky)

MORGONENS UPPGIFTER (09:30)
 
Vardy blir kvar i Leicester?
Arsenal är ute efter Jamie Vardy – men Leicesters ägare Aiyawatt Srivaddhanaprabha är övertygad om att han stannar i Leicester.
(Daily Star)
 
Chelsea söker efter Jesus
Chelsea uppges ha hört sig för hos Inter angående Juan Jesus. Brassen kan vara tillgänglig för €10 miljoner.
(Football Italia)
 
Garay vill till Inter
Inter i sin tur ska vara på jakt efter Ezequiel Garay i Zenit. Ryssarna sägs vilja ha €20 miljoner för sin mittback.
(Football Italia)
 
Nolito tillgänglig för £14 miljoner
Pep Guardiola ser över lagbygget i Manchester City och sägs bland annat vara sugen på Celta Vigos Nolito. Spanjoren är tillgänglig för £14 miljoner, som hans utköpsklausul ligger på.
(Manchester Evening News)
 
Engelskt intresse för Zaza
Juventus Simone Zaza, som var involverad i Italiens mål mot Sverige, ska attrahera intresse från England. West Ham, Everton och Southampton sägs vara sugna.
(Gianluca Di Marzio)
 
FREDAGENS SILLYSVEP

SvenskaFans.com2016-06-18 20:45:00

Fler artiklar om SvenskaFans