Sillysvepet: PSG bryter med Blanc

Sillysvepet: PSG bryter med Blanc

Måndagens uppgifter från Silly Season-världen.

EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (15:00)

Mkhitaryan nära Manchester United

Enligt Sky Sports är Manchester United överens med Borussia Dortmund om en övergång för Henrikh Mkhitaryan värd 26,3 miljoner euro.
(Sky Sports)

Officiellt: PSG bryter med tränaren
Laurent Blanc slutar i PSG, det meddelar klubben under måndagen. Sevillas succétränare Unai Emery ryktas bli nya tränaren för den franska storklubben.
(PSG)
 


Marquinhos vill flytta
PSG:s back Marquinhos vill till Barcelona och tänker stå på sig ordentligt för att få sin vilja igenom – detta trots att Paris nu byter tränare. Barcelona verkar dock inte så sugna på att betala de 45 miljoner euro som affären väntas sluta på.
(Le 10 Sport)

Mane nära Liverpool
Southamptons yttermittfältare Sadio Mane är på väg att genomgå en läkarundersökning hos Liverpool, enligt Sky Sports. Klubbarna ska vara överens om en övergång värd 34-36 miljoner pund.
(Sky Sports)

Officiellt: Raffael förlänger
Borussia Mönchengladbach förlänger med Raffael till 2019. 31-åringens gamla kontrakt gick ut 2017.
(Borussia Mönchengladbach)
Sevillas ersättare till stjärnan
Sevilla funderar på att genomföra en lånedeal med Atlético de Madrid om mittfältstjärnan Grzegorz Krychowiak går till PSG. Sevilla är i sådana fall intresserade av att låna Matias Krankvitter från Madridklubben.
(Football España)

Storklubben intresserade av Pjaca
Flera storklubbar som Bayern München, Borussia Dortmund, båda Manchester-klubbarna, Inter och Milan uppges vara intresserade av kroatiske landslagsstjärnan Marko Pjaca. Nu ska även Juventus rycka i 21-åringen som tillhör Dinamo Zagreb. Pjacas värde sägs ligga på cirka 17 miljoner euro.
(Gianluca Di Marzio)

UPPDATERING (11:10)

Officiellt: Molins lämnar MFF
Under förmiddagen gick Malmö FF ut med ett pressmeddelande där man berättar att Guillermo Molins lämnar klubben. Sportchef Daniel Andersson bekräftar att man inte kom överens i kontraktsförhandlingarna och det är nu fritt fram för Molins att skriva på för en ny klubb.
– Det är synd att vi inte har lyckats nå en överenskommelse. Vi har erbjudit ett kontrakt som vi tycker är bra, men tyvärr har förhandlingarna ändå inte nått hela vägen fram till en förlängning, säger Daniel Andersson till MFF:s hemsida.
(Malmö FF)

MORGONENS UPPGIFTER (09:00)

”Molins lämnar Malmö FF”

Spelaren ska redan ha tagit avsked från lagkamraterna. Han kan nu lämna som Bosman. Intresse finns både utomlands och från andra klubbar i Allsvenskan.
(Fotbollskanalen

Zlatan skriver ettårskontrakt
På fredag skriver svensken på ett kontrakt med Manchester United för säsongen 2016/17. Det hävdar…
(Gianluca Di Marzio

Förvirring kring Lukaku
Med nya kinesiska investerare i Milan får man de ekonomiska musklerna för nya prestigevärvningar och är på väg att värva Everton-anfallaren. Elller...?
Samtidigt hävdar brittisk, och annan italiensk, media att Lukaku själv är överens om sina personliga villkor med... Arsenal.
(Gazzetta dello Sport och Daily Express)

Även Wenger sugen på Lacazette
Efter West Ham kan det vara Arsenals tur att lägga bud på Lyon-anfallaren. West Ham tros tidigare ha lagt ett bud på 52 miljoner euro. Lyckas Wenger & co bättre med fransmannen eller är han bara ett andraalternativ om Arsenal inte lyckas locka till sig Lukaku?
(The Sun

Leicester vill värva irländskt
EM är över för Robbie Brady och nu visar PL-mästarna intresse för den irländske yttern.
(Leicester Mercury

Subotic vill lämna Dortmund
Den skadedrabbade backen var en av Klopps första värvningar när han ledde Dortmund. Nuvarande Liverpool-managern väntas nu göra ett försök att locka över Neven Subotic till England.
(Daily Express

Krychowiak kan bli en rekordförsäljning för Sevilla
Franska PSG är villiga att lägga 40 miljoner euro för den polske defensive mittfältaren, som är tänkt att ersätta Thiago Motta i den franska huvudstaden. I Paris skulle då Krychowiak återförenas med tränaren Unai Emery.
(Marca

Tredje gången gillt för Chelsea?
Roma vill ha närmare 40 miljoner euro för sin belgiske mittfältare. London-klubben väntas lägga ett nytt bud på Radja Nainggolan senare denna vecka.
(Daily Mirror

Saints för Claude Puel?
Southampton är nära att knyta till sig fransmannen Claude Puel som ny tränare. Puel kommer närmast från OGC Nice.
(Telegraph

Bellarabi istälet för Mkhitaryan?
Dortmund ser ut att satsa på Leverkusens Karim Bellarabi om man tappar Henrikh Mkhitaryan till Manchester United.
(Daily Mirror)

Dani Alves läkarundersöks idag?
Alves ska ha landat i Turin och väntas göra klar sin övergång från Barcelona till Juventus under måndagen.
(Goal
  ****

SÖNDAGENS SILLY SEASON-UPPGIFTER

SvenskaFans.com2016-06-27 15:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans