Lagbanner
Lagerbäck är oförstående till varför man är sämre på bortaplan
Lars Lagerbäck under dagens träning i Tirana.

Lagerbäck är oförstående till varför man är sämre på bortaplan

Lars Lagerbäck och Norge har tagit turen ner till Tirana, Albanien. Och han är märkbart irriterad.

Efter att ha vunnit över Australien med 4-1 på hemmaplan, är det nu dags att Norge även börjar vinna på bortaplan, där det endast har blivit en seger av fem möjliga under Lagerbäck. Segern kom borta mot San Marino.
Förlust har det blivit mot Makedonien, Nord-Irland, Tyskland och Slovakien.
"Jag brukar aldrig prata om tur eller otur. Det handlar om prestation, att vi inte har gjort det bra på bortaplan. Jag tror att det sitter mycket mentalt. Du har den statistiken du har. Jag har sagt det i många år att jag blir irriterad över att göra det sämre på bortaplan än på hemmaplan. Men jag hittar ingen annan förklaring än att det är mentalt", sa en märkbart irriterad Lagerbäck från Tirana, där Norge ska möta Albanien kl. 19.00 i morgon.

Albanien, som tränas av den före detta italienska storspelaren, Christian Panucci, ligger på platsen under Norge på världsrankingen. Närmare bestämt på plats 58. Och enligt Lagerbäck blir det en tuff match.
"De är ett väldigt bra tekniskt lag. De är också fysiskt starka och jobbar bra."


Källa: Dagbladet

PS! Ett stort grattis till Norges P19-lag som krossade Tyskland med hela 5-2 i kvalet till sommarens EM i Finland. Sista gruppspelsmatchen spelas på tisdag mot Skottland. Det är nära nu..
Även ett grattis till U21-laget som spelade 1-1 mot Italien.


Norges U19-landslag inför matchen mot Tyskland.

Chefredaktör Wallnorge.svenskafans@hotmail.comSFNorge2018-03-25 13:56:00
Author

Fler artiklar om Norge