Lagbanner
Rosenborg budar på f.d. Liverpoolspelare

Rosenborg budar på f.d. Liverpoolspelare

Efter den tröga inledningen av Eliteserien, där det endast har blivit 1 poäng på de tre första matcherna, öppnar klubben nu plånboken.

Och detta genom att erbjuda mellan £1,8 milj-£2 milj, beroende på vilken tidning man läser, för den före detta Tottenham- och Liverpoolspelaren, 26-åriga Steven Caulker. Idag till vardags i den skotska klubben, Dundee.

Caulker, som en gång var en stortalang, har haft en tuff tid i livet med depressioner följt av alkohol- och spelproblem, där han även tänkte ta sitt liv.
"Skammen och sjuldkänslorna över att ha slösat bort alla mina pengar gick inpå mig. Så jag drack så mycket att jag inte behövde känna något som helst. Jag var ute av kontroll".

Dundees tränare, Neil McCann, har inga planer på att släppa Caulker.
"Det har kommit till den punkten där vi har fått ett bud som slår vårt klubbrekord över vad vi har fått för en spelare. Men vi har avslått budet. Bra över en miljon. Vi har inte råd att förlora en spelare som Steveb. Speciellt inte under denna tidspunkten av säsongen. Vi har berättat för honom om budet, för det är viktigt att han vet om det. Men han säger att han har saker att uträtta här, och det är bra. Det var ett otroligt bud".

Trots sina 26 år, har försvararen spelat 123 Premier League-matcher i klubbar som Tottenham, Liverpool, Swansea och Cardiff.
Han har även gjort en landskamp för England där han även gjorde mål.

Och vem vet. Övergångsfönstret i Norge stänger natt till torsdag. Och kanske Caulker gör en Bendner, och styr upp sin karriär i Rosenborg.


Källa: Aftenposten, Eurosport

Chefredaktör Wallnorge.svenskafans@hotmail.comSFNorge2018-04-04 00:40:00
Author

Fler artiklar om Norge