Nu börjar SvenskaFans EM-bevakning

Nu börjar SvenskaFans EM-bevakning

Med exakt en vecka kvar innan EM i Tyskland startar så drar SvenskaFans stora EM-bevakning igång på allvar. Här är vad du kan förvänta dig.

Trots att Sverige inte tog sig till mästerskapet känner man ändå att pulsen kring EM sakta men säkert börjar öka. Artiklarna om mästerskapet blir fler, experternas tippningar avlöser varandra och poddarna slåss om våra öron.

Självklart kommer vi på SvenskaFans att bevaka mästerskapet, från början till slut. 

Redan nu har vi börjat bevakningen lite smått i form av podden EM-snack där Markus Lundborg, Sören Pauli och Love Sandén senaste veckorna gått igenom samtliga lag. Under mästerskapet kommer grabbarna fortsätta med dagliga uppdateringar med podden. Även podden Fotbollsgalaxen har börjat sin uppladdning och kommer att köra dagliga avsnitt.

På SvenskaFans är fansen alltid i fokus. Det kommer att märkas under EM där lagredaktörer för flera lag i EM kommer att punktbevaka sina lag under mästerskapet. Då kan ni läsa om senaste nyheterna kring laget, allt om matcherna och läsa deras tankar.

Dessutom har vi en EM-redaktion som bland annat kommer att ge er senaste nytt, intressanta listor, tippa mästerskapet och komma med vassa krönikor. EM-redaktionen drar igång sin bevakning redan i helgen när vi börjar gå igenom grupperna och ser tillbaka på tidigare EM med hjälp av Per Malmqvist Stolt.

SvenskaFans EM-bevakning fortsätter även på våra sociala medier. Där kommer vi dela intressanta och roliga videor, statistik och mycket annat. Så in och följ oss på Facebook, TikTok, Instagram och X för att kunna ta del av allt under EM.

Det kommer med andra ord bli en gedigen EM-bevakning. Och mer kan det bli… Vi ses på sajten och våra sociala medier under mästerskapet!

Sebastian Ahokas2024-06-07 15:00:00
Author

Fler artiklar om EM -24