Sillysvepet: Thiago vill ha ett sista stort kontrakt

Sillysvepet: Thiago vill ha ett sista stort kontrakt

Det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Här är dagens nyheter.

Thiago vill lämna Bayern
Det svänger. En förlängning var i princip klar, men nu uppges Thiago Alcantara vilja flytta från München för ett sista stort kontrakt. Inga bud finns, men tidigare har Liverpool visat intresse.
(SportBild)

IFK Göteborg behöver sälja?
IFK Göteborg uppges vara i behov av spelarförsäljningar för att få ekonomin under kontroll. Alhassan Yusuf och Giorgi Kharaishvili ska vara aktuella för att säljas.
(Expressen)
 
… och Nzuzi Toko lämnar redan nu
Nzuzi Toko har gjort sitt i IFK Göteborg när hans nuvarande kontrakt löper ut vid månadsskiftet.
(Fotbollskanalen)

"Ndombele tål inte Mourinho"
Mitffältaren Tanguy Nndombele uppges ha meddelat Spurs att han vill flytta eftersom han inte kan spela under Mourinho längre. Managern dementerar uppgifterna. Ndombele lämnade Lyon förra sommaren. Tottenham betalade då 60 miljoner euro.
(L'Equipe)

... PSG och Barcelona gör upp om Ndombele
Trots dementin från Mourinho spinner L'Equipe vidre och menar att det lutar åt Barcelona för mittfältaren. Även PSG hör sig för, men där måste tränare Tuchel övertyga sin sportchef Leonardo.
(L'Equipe)

Belotti som Lautaros ersättare?
Torino-anfallaren står högt på Inters lista om man säljer sin anfallsstjärna Lautaro Martinez. Men lyckas man övertala Torino?
(CalcioMercato)

Nästan överens om Pjanic-Arthur
Barcelona och Juventus är "praktiskt taget överens". Pjanic flyttar till Spanien, Arthur till Italien och Barcelona får tio mijoner euro + bonus på fem miljoner.
(Sky Italia)

Officiellt: David Luiz stannar i Arsenal
Trots en jobbig vecka blir mittbacken kvar även nästa säsong. David Luiz är en av fyra spelare som förlängt med Arsenal.

... men Guendouzi kan säljas
Arsenals manager Arteta är inte nöjd med fransmannens attityd och är öppen för att sälja mittfältaren Matteo Guendouzi efter flera incidenter under match och på träning.
(Daily Mail)

Dortmund vill höja Sanchos lön
Jaden Sancho är ryktenas man den här sommaren, men nu kommer det rapporter om att Dortmund vill få honom att stanna med en högre lön. Engelsmannen skulle i så fall gå från sex miljoner euro till tio miljoner euro i årslön.
(Sport Bild)

Atlético nästa för Götze?
Mario Götze lämnar Dortmund och Atlético de Madrid funderar när kontraktet går ut i sommar. Ska en övergång bli av måste dock Götze gå med på lägre lön än han haft tidigare.
(Bild)

Lampard: ”Inget bud på Havertz”
Chelsea har pekats ut som ett av lagen som är intresserade av Bayer Leverkusens Kai Havertz, men Frank Lampard förnekar att man har lagt något bud.
(Sky Sports)

Pedro och Willian stannar över sommaren
Båda Chelsea-spelarna omges av flyttrykten. Nu är det klart att man blir kvar i London. Åtminstone till säsongen är färdigspelad. "Jimenez kostar 100 miljoner euro"
Wolverhampton uppges ha satt sin prislapp på anfallaren. Raul Jimenez har tre år kvar på kontraktet och har kopplats ihop med Man United och Juventus.
(Express)

City leder jakten på Koulibaly
Napolis mittback är eftertraktad. Eftersom Liverpool prioriterar andra positioner menar inte alltid pålitliga The Sun att det låter åt Manchester City när transferfönstret öppnar.
(The Sun)

United kallar tillbaka Sanchez
Inter vill förlänga lånet, men Manchester-klubben ska inte vara sugen på att "förstärka en Europa League-rival". Det gör att Alexis Sanchez kallas tillbaka efter 30 juni, uppger...
(Mirror)

*** *** ***

TISDAGENS SILLYSVEP

SvenskaFans.com2020-06-24 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans