Lagbanner

Den bortglömda ligans tid är nu kommen.

Uppdateringen runt den portugisiska fotbollen är väldigt sällsynt bland svensk media. Här på svenskafans kan man läsa om de "tre stora". Men vad som händer mer i den portugsiska fotbollen som är rankad femma i eruopa är det inte många svenskar som vet. Det är därför jag valt att starta detta projekt här på svenskafans. Tankten är att ni ska få upp ögonen för fotbollen från landet som har lika många invånare som Sverige men producerar talanger på löpande band och allt annat som fått mig för

Texterna jag kommer att förmedla här i framtiden kommer framför allt lyfta fram sådant som inte de andra redaktionerna här på Svenskafans tar upp. Sådana nyheter som annars går obemärkta förbi för svenska fotbollsälskare.
Texterna kommer handla till stor del om Liga Zon Sagres som är högsta divisionen i Portugal. Men även andra saker som berör Portugal och dess fotboll kommer självklart få utrymme i dessa texter.

Uppdateringar kommer ske kontinuerligt med allt från längre djupgående kröniker till snabba notiser om saker som sker runt fotbollen där nere.

Önskningar på olika saker som borde tas upp i texterna tar jag gärna emot.
Annars hoppas jag att ni i framtiden kommer få stor nytta och lärdom om den portugisiska fotbollen från texterna som levereras från min sida.

På återseende.
Trevlig midsommar!

Miguel Elmstedt Veiga2013-06-21 03:21:00
Author

Fler artiklar om Portugal