Lagbanner
Paços de Ferreira tar sig an Zenit

Paços de Ferreira tar sig an Zenit

Paços de Ferreira inleder på Portos Estádio do Dragão.

Det första mötet kommer att spelas på Estádio do Dragão (Portos draknäste) den 20 eller 21 augusti. The Castores som man kallar Paços de Ferreira åker till St. Petersburg den 27 eller 28 samma månad.

Zenit kom på andra plats bakom CSKA Moskva. På Zenits konto finner vi välkända namn som portugisiska internationella Danny, Luis Neto, brasilianska Hulk som spelade i FC Porto och belgaren Witsel, förre detta Benfica.
För att säkra CL play- offen som coachas av Luciano Spalletti vann laget 0-1 borta och 5-0 hemma mot FC Nordsjälland.

Med fyra matcher spelade i ryska ligan ligger Zenit på 5 plats med 7 poäng. 2 vinster, en oavgjord och en förlust.

Dragningen var inte en av de man hade önskat sig, då Zenit är ett mycket starkt lag med många duktiga spelare. Carlos Barbosa (Paços de Ferreira’s president) erkänner att turen inte fanns på deras sida.

”i termer av logiska skäl så är resan den värsta saken som kunde ha varit annorlunda. Nu måste förbereda oss med att hylla vårt lag. Med vetskapen om att vi möter ett starkt lag, med en brutal budget.”

Resan till Ryssland kommer säkerligen att vara kostsam. ”Det är en aspekt som vi inte gillar. Men vi måste spela och sanningen är den att ingen av de andra motståndarna var tillgängliga. Nu ska vi inte förlora och vi ska göra vårat bästa möjliga, i namnet av Paços de Ferreira och för Portugal.”, säger han.

Kan Paços de Ferreira bli årets skräll?

Källa: Abola.pt, Uefa.com

Oliver Gustavsson Borronha2013-08-09 14:33:09
Author

Fler artiklar om Portugal