Lagbanner
Portugal tar sig an Azerbajdzjan
Resan mot Brasilien!

Portugal tar sig an Azerbajdzjan

Cristiano Ronaldo får sitta vid sidan av planen och se på när Portugal gästar Azerbajdzjan i Baku.

Portugal var i praktiken en minut från att missa VM 2014, Coentraos mål var så pass avgörade vid slutminuterna mot Israel.

Ronaldo får ta avkast efter ha plockat på sig för många gula kort och är alltså avstängd inför Azerbajdzjan. Men han följde med laget som support istället för att åka tillbaka till Madrid.

Ronaldo medgav att Portugals dåliga resultat i grupp F har som betydelse att Seleção måste spela en perfekt andra halva för att ta sig vidare till Brasilien.

Ronaldo, "Vi kan inte göra några fler misstag med att förlora fler poäng, marginalen är noll. Vi måste spela med ambition för att vinna alla de kommande matcherna. Något som vi har tänkt göra. Israel matchen gick inte som planerat. Vi kämpade men av flera orsaker lyckades vi inte vinna."

Vieirinha, talangen som aldrig riktigt blommade ut.

Under frånvaron av Ronaldos avstängning och Nanis skada så ser det ut som att Wolfsburgstjärnan kommer få starta. Han kom in och väckte liv i Portugal mot Israel, efter att matchen var påväg mot sin brant. Nu har han chansen att göra sin fulla debut för Seleção.

Skulle gärna vilja se Pizzi få spela då jag tycker han påminner mycket om Ronaldos roll i typ av spelstil och han spelar regelbundet i Deportivo.

Möjlig startelva

Rui Patricio
João Pereira -- Pepe -- Bruno Alves -- Coentrao
Raul Meireless -- Miguel Veloso -- João Moutinho
Vieirinha --- Helder Postiga --- Pizzi/Varela


Matchfakta
Arena: Tofig Bahramov Stadium
Plats: Baku, Azerbajdzjan
Tid: Kl. 18.00


Domare: Andre Marriner (ENG)

Oliver Gustavsson Borronha2013-03-26 11:09:00
Author

Fler artiklar om Portugal