Club Brügge - PSG
1 - 1

Club Brugge - PSG: Brugge glänste - MSN mållöst
Det blev en tuff kväll för L. Messi.

Club Brugge gjorde möjligtvis en av sina bästa matcher någonsin när de stundtals spelade ut ett stjärnspäckat PSG. MNM-trion debuterade tillsammans men höll bara 51 minuter då Mbappé utgick skadad.

Det var en händelserik första halvlek där PSG tidigt tog ledningen med ett hårt skott av A. Herrera i den 15:e minuten. En A. Herrera som gjorde sitt 3:e mål på bara 2 matcher.

Club Brugge gav dock inte upp för det och fortsatte med sina farliga anfall som de visat sporadiskt innan målet. 12 minuter senare fick de även utdelning efter en perfekt exekverad kontring. 1-1 signerat kaptenen H. Vanaken.

Som direkt respons på reduceringen sköt Messi en nästan perfekt boll i kryssribban från sin absoluta favoritposition. Det skulle dock komma att bli det sista av värde i den första halvleken.

Andra halvlek bjöd på lika händelserik fotboll, om inte mer. Efter att Mbappé klivit av planen såg dock PSG idéfattigt ut. Förutom några få M&N-skapelser var det mest Club Brugge som höll låda. Under stora delar av andra halvlek fick de kontrollera spelet och var ett ständigt hot mot PSG’s backlinje.

Det blev dock inga fler mål och PSG fick nöja sig med 1p i årets första CL-debut.