Lille - PSG
1 - 7

LOSC Lille - PSG: MNM i sjunde himlen - Mål efter 10 sekunder
Mbappé hittade nätet tre gånger om.

Efter veckans ryktesspridning om en påstådd osämja i PSG fick världen svar på tal. 7-1 på bortaplan mot titel-utmanarna LOSC Lille och ett av de snabbaste målen i fotbollens historia. Ingen disharmoni här inte.

Mindre än 10 sekunder. Så lång tid tog det innan Messi hittat fram till Mbappé med en djupledsboll och friställt denne med målvakten. 1-0 och showen hade börjat.

Efter en dominerande första halvtimme från PSG rent spelmässigt skulle även spelet konkretiserar i fler mål.

Utöver att precis ha assisterat fotbollshistoriens kanske snabbaste mål skulle Messi själv bli målskytt när han dubblade PSG’s ledning i den 28e minuten. Nuno Mendes agerade Jordi Alba då han han samspelade med Messi från sin kant och redan då kändes det i luften. PSG var i form.

17 minuter senare var första halvlek slut och på måltavlan stod det 4-0. Hakimi och Neymar hade även de skrivit in sig i målprotokollet och rubrikerna som spridits i veckans tabloider om ett PSG i disharmoni kändes som långt ifrån det som syntes till på planen.

Matchen slutade till sist 7-1 till gästerna från huvudstaden och Mbappé hade hunnit göra hattrick. Efter denna uppvisning fick resten av Frankrike svar på frågan: kan någon rå sig på PSG denna säsong?