Lagbanner
Sillysvepet: Sesko snart i Leipzig – Newcastle på anfallsjakt?

Sillysvepet: Sesko snart i Leipzig – Newcastle på anfallsjakt?

Måndagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

EFTERMIDDAGEN/KVÄLLENS UPPGIFTER (19:35)

Officiellt: Cillessen klar för N.E.C Nijmegen
Den holländske målvakten som spenderat sina sex senaste år i La Liga lämnar nu Valencia för att flytta hem till Nijmegen.


Denayer på väg till Besiktas?
Belgaren Jason Denayer är klubblös efter att hans kontrakt med Lyon löpte ut den 1 juli. Nu ryktas försvararen vara på väg till den turkiska ligan.
(Foot Mercato) 

Nottingham kikar på Kouyaté
Nykomlingen är på mittfältsjakt och ska ha ögonen på den förre Crystal Palace-spelaren Cheikhou Kouyaté. 32-åringen står just nu utan klubb och kan alltså bli kvar på de brittiska öarna.
(Santi Aouna) 

Depay eller Aubameyang försvinner från Barca i sommar
Barcelona behöver göra sig av med spelare efter sina många värvningar under sommaren. Och nu rapporteras det om att en av Memphis Depay eller Pierre Emerick Aubameyang kommer lämna klubben i sommar då konkurrensen på de offensiva positionerna är stenhård.
(Fabrizio Romano)

Newcastle går för Muriel?
Skatorna ska vara sugna på att förstärka offensiven med Atalantas anfallare Luis Muriel. Ännu ska inget bud ha inkommit till Bergamo-klubben.
(Tuttosport) 

Sesko snart en Leipzig-spelare
Akanji en man för Inter?
Om Milan Skriniar lämnar Milano för Paris och PSG ska Inter ha identifierat Dortmunds Manuel Akanji som ersättare.  
(Ekrem Konur)

Raspodori vill lämna Sassuolo
Klubbens italienske anfallare har bett om att få lämna för Napoli som ska ha lagt ett bud på 22-åringen.
(Calciomercato) 

West Ham ger sig in i leken om Kehrer
PSG:s ytterback Thilo Kehrer kommer av allt att döma lämna Paris i sommar. Sedan tidigare ska tysken ha ryktats ihärdigt till Sevilla men nu ska The Hammers vara i förhandlingar med PSG om en övergång för 25-åringen.   
(Ekrem Konur) 

Coady snart officiellt i Everton
Wolverhamptons Conor Coady ska ha klarat den medicinska läkarundersökningen, och kommer om inget oförutsett händer när som helst att presenteras som Evertons senaste nytillskott. Engelsmannen kommer lånas in för resten av säsongen.
(Sky Sports) 

Officiellt: Mohammed klar för Norrby
Den förre Häcken-spelaren Nasiru Mohammed har efter en tids provspel kritat på ett avtal med Borås-klubben som sträcker sig säsongen ut.
(Norrby IF) 

Modeste snart i Dortmund
Den 34-årige anfallaren ska ha klarat den medicinska läkarundersökningen och väntas skriva på kontraktet med den tyska storklubben inom kort.
(Patrick Berger) 

FÖRMIDDAGENS UPPGIFTER (10:45)

Manchester United vill värva Juventusmittfältaren
Lyckas inte Man United lösa De Jong från Barcelona så ska Adrien Rabiot vara högsta prioritet. 27-åringen har ett år kvar på kontraktet med Juventus. Man United förväntas panikvärva ett par spelare till följd av fiaskoförlusten mot Brighton i premiären.
(David Ornstein)

Alexis Sanchez skriver på för Marseille nästa vecka
Allt tyder på att Sanchez väljer Marseille som nästa klubbadress. Det ska handla om ett två-års kontrakt
(Fabrizio Romano)

Mendy vill skriva nytt kontrakt med Chelsea
Edouard Mendy har imponerat stort i Chelsea sedan han anlände från Rennes för två år sedan. Nu vill Mendy skriva nytt avtal med Chelsea, trots att det nuvarande kontraktet sträcker sig till 2025. Anledningen sägs vara önskemål om högra lön.
(Sky Sports)

Hudson-Odoi i kontakt med Dortmund
Som vi rapporterade igår så vill Chelseas Callum Hudson-Odoi lånas ut pga brist på speltid i London. Nu ska Odois agent vara i nära kontakt med Dortmund.
(Sky Sports)

Jean-Paul Boëtius har landat i Berlin
Boëtius förnyade inte sitt kontrakt med Mainz i sommar och lämnade klubben som bosman. Nu är han på plats i Berlin för att genomföra en flytt till Hertha.
(Bild)

J-Södra lånar från Malmö FF
Samuel Adrian har inte fått särskilt mycket speltid i Malmö sedan sin allsvenska debut för fem år sedan. I år har det bara blivit ett inhopp i ligan. Nu väljer Malmö FF att låna ut Adrian till Superettan och J-Södra.
(Jönköpings Södra)

IFK Norrköping kallar till presskonferens
IFK Norrköping förväntas presentera sin nya tränare idag kl 12.00, då klubben kallat till presskonferens. Det blir med största sannolikhet danske Glen Riddersholm.
(IFK Norrköping)

Malmös supertalang har intresse från Milan, Atlético Madrid och Benfica
16-årige Alexandru Ghita är en av Malmös mest talangfulla spelare. Han har tidigare ryktats till Milan och Atlético Madrid, men nu ska han provträna med Benfica.
(Fotbollskanalen)

Bosse Andersson tror inte på Haksabanovic i Djurgården igen
Sead Haksabanovic har fortfarande inte hittat en ny klubb sedan han lämnade Djurgården, som han var på lån hos från Rostov. Igår var han och kollade på DIFs bortamatch mot Värnamo, men Bosse Andersson tonar ner ryktena. Dialog förs men vi är inte Haksabanovics första val. säger Bo.
(SportExpressen)

Bayern Münchens sportchef förnekar Uniteds förfrågan
Under helgen gick det rykten om att Manchester United hoppades kunna värva Leroy Sané från Bayern München. Nu har den tyska klubben dementerat att det förs dialoger om Sané. Enligt sportchef Salihamidzic är Sané en viktig pusselbit för laget.
(Sky90, via Manchester Evening News)


*** ***

Söndagens Sillysvep

Svenskafans.com2022-08-08 19:35:00

Fler artiklar om SvenskaFans