Första Champions Leaguemålet för Bardghji

FC Köpenhamn slog Manchester United i dramatisk match hemma på Parken. Matchvinnaren blev en 17-årig svensk – Roony Bardghji.

Roony Bardghji avgjorde mötet mellan FC Köpenhamn och Manchester United när hans FCK vann med 4-3. Det blev dramatiskt hela vägen men det började inte bra för den 17-årige svensken och hans lag. En före detta Köpenhamnspelare, den 20-årige Rasmus Höjlund nätade tillresta Unitedsupportrar två gånger innan matchuret slagit 30 minuter.
Sedan ställde Manchester United till det för sig själva i vanlig ordning. Marcus Rashford fick syna det röda kortet i den 42:a minuten och United var decimerat till tio man.
Det blev en injektion för FC Köpenhamn som innan halvtidsvilan hade kvitterat till 2-2.

Andra halvlek blev minst lika spännande. Manchester United tog ledningen igen via straff. Men Köpenhamn och Roony Bardghji skulle få sista ordet. Roony Bardghji sköt snyggt in 4-3 målet minutrar från slutsignalen och gjorde därmed sitt första Champions Leaguemål. Svensken fyller 18 år om en vecka.

FC Köpenhamn ligger därmed tvåa bakom Bayern München i gruppen. Manchester United huserar på fjärdeplats.