Lagbanner
Sillysvepet: Leicester hoppas på Lallana – Coutinho vill till London

Sillysvepet: Leicester hoppas på Lallana – Coutinho vill till London

De flesta ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Leicester hoppas på Lallana
Leicester ligger bäst till i jakten på Liverpools Adam Lallana vars kontrakt löper ut vid säsongens slut. Det kan nämnas att även Arsenal, Crystal Palace och West Ham visat intresse för den 32-årige mittfältaren.
(Star

Coutinho vill till London
Såväl Chelsea, Man United och Leicester har varit i kontakt med agenten till Barcelonas Philippe Coutinho för att diskutera en övergång nu till sommaren. Den 27-årige brasilianske landslagsmannen uppges föredra en flytt till London och Stamford Bridge.
(Sun)

Chelsea nosar på Barça-back
När vi är inne på Chelsea och Barcelona kan vi nämna att Chelsea är intresserade av katalanernas 18-årige back Xavier Mbuyamba. Detta delvis som ett led i Chelseas strategi att värva yngre och billigare framöver.
(Evening Standard

Vertonghens tid i Spurs snart över
Det mesta pekar på att Tottenhams Jan Vertonghen lämnar klubben i juni då hans kontrakt löper ut och då inga nya förhandlingar har dragit igång.
(ESPN)    

Pochettino kopplas ihop med Newcastle
Tottenhams före detta tränare Mauricio Pochettino har börjat se sig om efter ett nytt jobb, och vissa rykten placerar honom nu i Newcastle.
(Express

Willian kan stanna säsongen ut
Chelseas mittfältare Willian antyder att han kan tänka sig att skriva under ett korttidskontrakt med klubben fram till säsongens slut. Hans nuvarande kontrakt löper ut den 30 juni.
(Mail

PSG Budar på Icardi
PSG har lagt ett första bud på Mauro Icardi som ligger på 44,7 miljoner pund plus olika tillägg i nivån 9 miljoner pund. Icardi anslöt till PSG på lån från italienska Inter förra sommaren.
(Sky Sports)     

Barnes hyllar Håland
Den forne Liverpool-mittfältaren John Barnes menar att Dortmunds Erling Barut Håland har vad som krävs för att ersätta Roberto Firmino på Anfield.
(Express

Dortmund avvisar Bayern München
Bayern München har i lång tid visat intresse för Dortmunds Jadon Sancho, men Dortmund, som räknar med att kunna inkassera runt 100 miljoner pund för sin spelare, tänker inte sälja till sina ligarivaler.
(Metro

Berbatov tycker till om Kai Havertz
Bayer Leverkusens stjärnskott Kai Havertz har kopplats samman med klubbar som Liverpool, Man United och Chelsea. Den forne storspelaren Dimitar Berbatov, med ett förflutet i Man United och Tottenham, rekommenderar dock Havertz att stanna i Bundesliga ytterligare ett tag för att ”mogna och växa till sig” innan han tar nästa steg i karriären.
(Evening Standard

Man City blandar sig i leken
När vi nämner Kai Havertz är det nu klart att även Manchester City ger sig in i kampen om spelarens signatur.
(Sun)  

Ingen ter Stegen till London
Chelsea hade hoppats på att kunna knyta till sig Barcelonas målvakt Marc-Andre ter Stegen, men nu verkar det som att han väljer att stanna kvar i Spanien och är i färd med att skriva under ett nytt kontrakt som löper över fem år.
(Sun

Stort intresse för Amiens Guirassy
Amiens klubbpresident Bernard Joannin säger att West Ham är en bland många klubbar som är på jakt efter deras 24-årige anfallare Serhou Guirassy.
(Star)  

Duo intresserade av Kaan Kurt
Arsenal och Chelsea har fått upp ögonen för den blott 18-årige backen Kaan Kurt som till vardags spelar i Borussia Mönchengladbach II.
(Sun

*** *** ***

FREDAGENS SILLYSVEP

SvenskaFans.com2020-05-23 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans