Så gick det i nattens matcher i det sydamerikanska VM-kvalet

Argentina fortsatt obesegrade, Brasilien förlorade och Venezuela körde över Chile.

En viss Lionel Messi låg bakom Argentinas seger borta mot Peru. Två mål inom loppet av tio minuter i den första halvleken var allt som krävdes för att La Albiceleste skulle ta sin fjärde raka seger i kvalet. Sämre gick det för Brasilien som efter poängtappet mot Venezuela senast skulle studsa tillbaka till vinnarspåret när man gästade Uruguay. Ett stjärnspäckat Seleção fick det inte alls att stämma och Uruguay kunde vinna tämligen komfortabelt med 2-0.

Desto bättre gick det för Venezuela som följde upp poängen borta mot Brasilien senast med att köra över Chile på hemmaplan. Den gamle Everton-anfallaren Salomon Rondon var en av segerregissörerna när Jorge Palandellas mannar smyger med i toppen av tabellen.