Lagbanner
Sillysvepet: Jordan Larsson bryter kontraktet – Origi på plats hos Milan

Sillysvepet: Jordan Larsson bryter kontraktet – Origi på plats hos Milan

Måndagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (20:00)

Jordan Larsson bryter kontraktet
Jordan Larsson och Spartak Moskva har brutit kontraktet. Forwarden, som har varit utlånad till AIK, är nu fri att lämna för en ny klubb.
(Fabrizio Romano)

Nytt Arsenal-bud
Arsenal har lagt ett nytt bud på Ajax-backen Lisandro Martinez.


Officiellt: Areola klar för West Ham
Alphonse Areola är nu permanent klar för West Ham. Målvakten, som har varit utlånad från PSG, har skrivit på ett femårskontrakt.
(West Ham)

Botman klar för Newcastle
Sven Botman genomgick en läkarundersökning hos Newcastle och signerade därefter sitt kontrakt. Lille uppges få €37 miljoner.
(Fabrizio Romano)

Tottenham vill dubbelvärva från Everton
Spurs ska vara ute efter att värva in både Richarlison och Anthony Gordon i en affär som kan kosta uppemot 85 miljoner pund.
(Goal

Leeds tar sikte på Red Bull-klubbarna
Leeds fortsätter sin jakt på sommarvärvningar och ska vara intresserade av både Tyler Adams från Leipzig samt Mohamed Camara från Salzburg. 
(90min

Origi på plats hos Milan
Divock Origi befinner sig i Milano för läkarundersökning och signering av kontraktet med Milan.
(Fabrizio Romano)

Torino ska diskutera Bremer och Praet
Torinos sportchef Davide Vagnati ska ta sig till London för att diskutera Gleison Bremer och Dennis Praet med Chelsea, Tottenham och Leicester.
(Football Italia)

… och Milinkovic-Savic lämnar?
Vanja Milinkovic-Savic drar till sig intresse från Fiorentina och Brentford och en bytesaffär med Violas Bartlomiej Dragowski nämns som alternativ.
(Football Italia)

Ospina till Al-Nassr?
David Ospina lämnar Napoli, men det blir ingen flytt till Lazio – istället sägs målvakten vara klar för Al-Nassr i Saudiarabien.
(Football Italia)

Officiellt: Favre ny manager i Nice
Officiellt: Lucas Leiva flyttar hem
Lucas Leiva har gjort sitt i Europa och återvänder till Brasilien och Gremio.
(Gremio)

*** 

EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (15:00)

Gnabry intresserar Man Utd
Den tyske yttermittfältarens kontrakt med Bayern München går ut 2023 och det är fortfarande oklart om 27-åringen vill förlänga. Gnabry ska ses som en perfekt ersättare för United om värvningen av Antony går i stöpet.
(Manchester Evening News) 

Officiellt: Turner till Arsenal
Londonklubben har gjort klart med en ny andramålvakt till nästa säsong. Det handlar om den 28-årige amerikanen Matt Turner som närmast kommer från New England.
(Arsenal)

Fulham budar på Pereira
Ytterligare en mittfältare verkar vara på väg bort från Manchester United. Nykomlingen Fulham ska ha lagt ett bud på 8,6 miljoner pund för brasilianaren Andreas Pereira.
(James Robson)

Ake en man för Chelsea?
Chelsea är ute efter två nya mittbackar i sommar efter att ha tappat både Rüdiger och Christensen. De kungsblå ska vara intresserade av holländaren som fått sparsamt med speltid hos de engelska mästarna City.
(Sky Sports) 

Roma budar på Aouar
Neymar lämnar PSG?
Enligt fransk media tar sig fixstjärnan en ordentlig funderare på om han ska lämna Paris i sommar. Chelsea och Manchester United är två klubbar som sägs bevaka situationen noga.   
(RMC Sport)

Juventus i förhandlingar om Zaniolo
Den gamla damen ska ha tagit kontakt med Roma om en potentiell övergång för den offensiva kreatören Nicolo Zaniolo. Roma sägs krävs omkring 50 miljoner euro för att släppa 22-åringen.
(Goal) 

City vill förlänga med Mahrez
De regerande Premier League-mästarna sägs erbjuda 31-åringen en förlängningen av kontraktet. Pep Guardiola ser algeriern som en viktig del av laget även nästa säsong.
(Foot Mercato)

Officiellt: Joselu till Espanyol
Anfallaren ansluter till La Liga-klubben gratis då kontraktet med nedflyttade Alavés snart löper ut. 32-åringen har skrivit på till 2025.
(Espanyol) 

Atlético jagar Tanganga
Madridklubben är på jakt efter en ny högerback. Senaste spelare att ryktas till klubben är Tottenham-försvararen Japhet Tanganga.
(Mundo Deportivo) 

*** 

FÖRMIDDAGENS UPPGIFTER (09:45)

Man United nobbar Barcelona
Den spanska klubben ska ha försökt få in Harry Maguire i dealen som ska ta Frenkie de Jong till Premer League. Manchester United vill dock inte släppa sin mittback.
(Sun

Gabriel Jesus överens med Arsenal
City-anfallaren har bestämt de personliga villkoren för en flytt till London. Även klubbarna uppges vara överens om övergången.
(Guardian

... som släpper Raphinha
I och med att Gabriel Jesus är på ingång så kommer Arsenal avsluta försöken att värva Raphinha från Leeds.
(Sport

€60 miljoner + Draxler
Inter uppges ha tackat nej till PSG:s bud på 60 miljoner euro + Julian Draxler för försvararen Milan Skriniar. Italienarna vill ha 70 miljoner, men ingen spelare.
(Gazzetta dello Sport)

Fernandinho har hittat ny klubb – City ersätter med Kalvin Phillips Di Maria detaljer från Juventus
Efter gårdagens uppgifter om kontakt mellan Angel Di Maria och Juventus skriver Gazzettan och Tuttosport att allt i princip är klart för argentinarens flytt till Turin.
(Gazzetta dello Sport och Tuttosport)

Optimism om Luis Suarez
Argentinska River Plate tror nu att man ska lyckas lösa anfallarens kontrakt redan nu i sommar.
(ESPN)

Sven Botman till Newcastle i dag
Lilles holländske mittback ska göra sin läkarundersökning i Newcastle under måndagen. Övergången uppges ge LOSC 37 miljoner euro.
(Fabrizio Romano)

Ekitike högt på Bayerns lista
Trots att ett kontrakt ligger och väntar i Newcastle, tvekar den unge Reims-anfallaren. Nu uppges Bayern München vara intresserade, om Lewandowski lämnar. Lewandowski kostar 60 miljoner euro
Barcelonas bud på 40 miljoner euro för Bayerns anfallare är långt i från målet. Bayern München har satt prislappen på minst 60 miljoner.
(Sky Sports)

Areola blir PSG:s första försäljning
Paris tros storstäda i truppen under sommaren. Först ut blir målvakten Alphonse Areola som säljs till West Ham för omkring 12 mijloner euro.
(L'Equipe)

Ultimatum till Dembélé
Barcelona kräver att Ousmane Dembélé bestämmer sig om sin framtid senast 29 juni. Dagen efter går fransmannens kontrakt med klubben ut.
(Sport)

***

Söndagens Sillysvep

 

SvenskaFans.com2022-06-27 20:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans