Lagbanner
Sillysvepet: Real Madrid överväger de Ligt – Lacazette i utbyte mot Partey?

Sillysvepet: Real Madrid överväger de Ligt – Lacazette i utbyte mot Partey?

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Lille utmanar Arsenal…
Igår rapporterade vi att Arsenal är på jakt efter Reims mittback Axel Disasi. Enligt senaste rön ger sig nu Lille in i jakten. Detta förutsätter emellertid att Lille släpper sin försvarare Gabriel som ryktats bort.
(Le10Sport)

… och jagar Edouard
Celtic-anfallaren Odsonne Edouard har varit på tapeten några gånger redan. Klubbar som Arsenal, Everton och Lyon har nämnts. Även Lille kan skrivas till listan av intressenter men Arsenal ryktas ligga bäst till.
(Le10Sport)

Chelsea intresserade av tysk anfallare
Freiburgs anfallare Luca Waldschmidt har imponerat på Chelseas scouter. Den 23-årige anfallaren har gjort sex mål på 16 ligamatcher under säsongen.
(The Sun)

Lacazette i utbyte mot Partey?
Arsenal hoppas övertala Atlético de Madrid att släppa Thomas Partey. För att lyckas med detta erbjuder man Atlético Alexandre Lacazette i utbyte. Lacazette har tidigare ryktats vara på väg till just Atlético.
(The Sun)

Arsenal visar intresse för Rodrigo
Med tanke på osäkerheten kring Pierre-Emerick Aubameyangs framtid har Arsenal hört sig för hos Valencia angående Rodrigo Moreno.
(Mirror)

Real Madrid funderar på de Ligt…
Den tidigare Ajax-spelaren har sedan tidigare ryktats bort från Juventus och till just Real Madrid. Idag har det ryktet återigen florerat och det sägs nu att Los Blancos överväger att lägga ett bud. Real är också intresserade av RB Leipzigs mittback Dayot Upamecano.
(Mundo Deportivo)

… men släpper Kane
Det verkar inte längre som att Real Madrid är intresserade av Tottenhams anfallare Harry Kane. Istället lägger man över ”ansvaret” på Manchester United som också nämnts som en av Kanes intressenter.
(Daily Mail)

Inter vill värva Keane
Moise Keanes tid på lån i Everton har varit allt annat än talangen hoppats på. Till sommaren kan italienaren ånyo lämna Juventus men denna gång till en Serie A-konkurrent – Inter. Inter är nämligen redo att erbjuda runt 30 miljoner euro för 20-åringen.
(Express)

Sancho kräver £200,000 i veckolön
Manchester United verkar leda jakten på Dortmund-spelaren Jadon Sancho. Engelsmannen kräver dock £200,000 i veckolön. United är redo att erbjuda Sancho mer än £167,000, som Dortmund erbjuder, men frågan är om man hostar upp det Sancho kräver.
(Daily Star)

City har värvat 16-åring
16-årige Kluiverth Aguilar är klar för Manchester City. Högerbacken, som fyller 18 år den 5:e maj 2021, kommer dock att tillhöra Club Alianza Lima tills han är 18 år.

United vill inte ha James
Det blir mest troligt ingen flytt till Old Trafford för colombianen James Rodríguez i sommar. Manchester United ryktas nu inte längre vara intresserade av Real Madrid-mittfältaren.
(Marca)

”Tänker bara på Barcelona”
Barcelona-mittfältaren Arthur har ryktats bort från Camp Nou de senaste veckorna. Brassen har främst placerats i Inter. Detta är dock inget som huvudpersonen själv tänker på utan han säger att hans fokus ligger på Barcelona.
(Marca)

*** *** ***

Lördagens Sillysvep

svenskafans.com2020-04-19 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans