Lagbanner
Sillysvepet: Hallenius klar för GIF Sundsvall

Sillysvepet: Hallenius klar för GIF Sundsvall

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

Real Madrid vägrar ge upp Mbappé
Trots att Mauricio Pochettino så sent som i går avfärdade rykten om att Kylian Mbappé är på väg bort från PSG tänker Real Madrid inte ge upp hoppet och planerar för att värva superstjärnan i sommar.
(Marca)

Hur blir det med Ramos?
Real Madrids trotjänare och fanbärare Sergio Ramos sitter som bekant på ett utgående kontrakt och som det ser ut i dagsläget är en förlängning inte nära. Dock tror Real Madrid på en lösning i slutändan.
(Marca)

Liverpool kan låna från MLS
Aaron Long är namnet på New York Red Bulls 28-årige mittback som kan lånas in under sluttampen av januarifönstret för att få bukt med försvarskrisen.
(ESPN)

Upamecano allt närmare flytt
Bayern München ser ut att kunna glädja sig åt att få in Dayot Upamecano till nästa säsong. Möten och förhandlingar ska ha ägt rum i hemlighet och mycket talar för att övergången kommer bli av.
(Bild)

Elfsborg tar in Römer
Den danske mittfältaren har kritat på ett fyraårskontrakt med Boråsklubben.
(Elfsborgs hemsida)
(Elfsborg på SvenskaFans)

Officiellt: Olsson klar för BK Häcken
Det har varit på gång ett tag, men nu är det helt klart att Martin Olsson fortsätter karriären i BK Häcken. Kontraktet sträcker sig över de två kommande säsongerna.
(Häckens hemsida)

”Irandusts övergång spricker”
En höftskada ser ut att stoppa Daleho Irandusts flytt till Toulouse. Svensken är nu tillbaka på svensk mark men vill inte uttala sig om vad som hänt.
(RTV Noord)

Officiellt: Hallenius vänder hem


Elfsborg säljer lagkaptenen
Nu är allt klappat och klart efter en längre tids rykten. Sivert Heltne Nilsen tackar för sig i Elfsborg och fortsätter karriären i belgiska Waasland-Beveren.
(Elfsborgs hemsida)

Southampton vill låna av Arsenal
Ainsley Maitland-Niles står inte särskilt högt i kurs hos Arsenal och nu hoppas Southampton kunna låna in 23-åringen innan fönstret bommar igen.
(The Sun)

Newcastle öppna för att sälja hela laget
Steve Bruce sticker inte under stolen med att hans Newcastle är villiga att lyssna på bud på samtliga spelare i truppen och att ingen är osäljbar.
(Chronicle)

"Turkiet väntar för Rose"
Det ser ut att bli ett slut på episoden mellan Danny Rose och Tottenham. 30-åringen uppges nämligen vara nära en övergång till Trabzonspor.
(TalkSport)

Valencia nästa för Cutrone?
Jakten på lycka verkar fortsätta för Patrick Cutrone, som ser ut att sändas ut på ett nytt lån. Den här gången till Spanien och närmare bestämt Valencia.
(Daily Mail)

Gray närmar sig Leverkusen
Allt som återstår är för Leicester och Bayer Leverkusen att komma överens om övergångssumman innan Demarai Gray blir klar för den tyska klubben.
(Bild)

”Lössl återvänder hem”
Inom kort ser det ut som att Jonas Lössl kommer lämna Everton för att flytta hem till Danmark och sin gamla klubb FC Midtjylland.
(Liverpool Echo)

Wolfsburg hoppas på Nelson
Det kan mycket väl bli så att Reiss Nelson lånas ut från Arsenal innan fönstret stänger. Talangen säger sig själv föredra Bundesliga före Championship och klubben som han kopplas samman med är Wolfsburg.
(TBR)

... och vägrar låna ut Victor
Både Schalke 04 och Mainz 05 ska ha hört av sig till Wolfsburg om att få låna in João Victor under resterande del av säsongen. Wolfsburg ger dock kalla handen med motiveringen att man inte vill låna ut fler spelare.
(Sportbuzzer)

Officiellt: Hulk tillbaka i Brasilien
Efter att ha spenderat de senaste åren i Kina är Hulk nu tillbaka hemma i Brasilien igen. Den robuste anfallaren har skrivit på för Atlético Mineiro.
Forne stortalangen till Espanyol?
Minns du Federico Macheda? Den tidigare Manchester United-talangen har den senaste tiden hållit till i grekiska Panathinaikos, men snart kan ett större uppdrag vänta. Detta då Espanyol uppges vara sugna på den 29-årige anfallaren.
(Sportime)

***
Fredagens Sillysvep

Svenskafans.com2021-01-30 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans