Lagbanner
Sillysvepet: Kadewere på gång till Lyon

Sillysvepet: Kadewere på gång till Lyon

Söndagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (20:55)

Kadewere på gång till Lyon
Den tidigare DIF-anfallaren Tino Kadewere är på väg att byta klubb i Frankrike. Anfallaren sägs lämna Le Havre för Lyon och affären kan gå loss på 15 miljoner euro.
(FotbollDirekt)
(Lyon-red på SF)

Inter kan begära tester på Moses
Antonio Conte vill ha in yttern Victor Moses i sitt lag men är osäker på hans medicinska status. Inter tänker begära testresultat av Fenerbahce och Chelsea på Moses innan han flyger över till Milano för en läkarundersökning.
(Football-Italia)

Milan vill ha 35 miljoner för Paqueta
Lucas Paqueta kan lämna Milan i vinter och PSG är intresserade av att knyta till sig honom. Den italienska klubben är villiga att släppa brassen för minst 35 miljoner euro.


Sundsvall vill ha kvar Mitov Nilsson
Målvakten David Mitov Nilsson kom till Norrlands-laget från IFK Norrköping under förra säsongen och nu vill "Giffarna" säkra sin keeper permanent. 29-åringen spelade elva matcher med GIF Sundsvall ijfol och höll två nollor.
(Sundsvalls Tidning)
(Fotbollskanalen) 

Falkenberg förstärker från egna led
Den femte talangen att flyttas upp till A-laget inför kommande säsong blir Lorik Ademi. Den 18-årige mittfältaren har skrivit under ett tvåårskontrakt med FFF.
(Falkenbergs hemsida)

MORGONENS UPPGIFTER (09:00)

Cavani ber om att inte bli uttagen
Edinson Cavani, 32, allt närmre Atlético Madrid. Inför PSG:s match på söndagen mot Lorient ska den uruguanska landslagsmannen ha bett om att inte bli uttagen.
(Marca)

Real Madrid nobbar lånbud på James Rodriguez
Real Madrid vill bli av med James Rodriguez, 28. De har tackat nej till lånbud från flera klubbar och vill istället sälja den colombianska landslagsmannen.
(Marca)

Bernardeschi till Barcelona?
Juventus ska ha erbjudit Federico Bernardeschi, 25, till Barcelona. Detta i en bytesaffär för att få över Ivan Rakitic, 31 till Italien.
(AS)

Valentino Lazaro närmre Newcastle
Under lördagens match ska Valentino Lazaro ha varit på plats på St. James Park för att slutföra ett lån. I Italien pratar de om en lånkostnad på 2 miljoner Euro med en 20 miljoner köpoption.
(AS)

Manchester United förlorar kampen om de Beek.
Ajax stjärna Donny van de Beek är allt närmare en flytt till Real Madrid. Manchester United inser att de förlorat dragkampen om 22-åringen.
(Sunday Star)

Everton vill ha Emre Can
Emre Can kan återvända till Liverpool. Men inte till sin gamla klubb utan för spel i Everton. Enligt Sunday Mirror ska Everton förbereda ett bud på 30 miljoner Euro för den tyska landlagsmannen.
(Sunday Mirror)

*** *** ***
LÖRDAGENS SILLYSVEP
SVENSKAFANS SILLY SEASON-SIDA
DATUM FÖR ALLA TRANSFERFÖNSTER

SvenskaFans.com2020-01-19 20:55:00

Fler artiklar om SvenskaFans