Lagbanner
Sillysvepet: Real Madrid rycker i Håland - Chelsea funderar på Neuer

Sillysvepet: Real Madrid rycker i Håland - Chelsea funderar på Neuer

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster. Ändå är det redan full fart i kulisserna. SvenskaFans har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är fredagens nyheter.

”Coutinho föredrar Premier League”
Den tidigare Liverpool-spelaren är nu utlånad från Barcelona till Bayen München, som inte ser ut att vilja behålla honom. Intresse ska finnas från PSG och Inter, men Coutinho vill inte till Frankrike eller Italien – han föredrar England och det inte blir spel med Barcelona.
(Mundo Deportivo)

Raul Jimenez stannar i Wolves 
Wolves mexikanska striker har gjort succé i Premier League och har dragit åt sig såväl inhemskt som utländskt intresse. En av klubbarna som är sugna på att värva honom är Real Madrid enligt spanska uppgifter. Men huvudpersonen själv säger till lokala Express & Star and han har kontrakt med Wolves och tänker stanna där.
(Express & Star)

Mendes hjälper Porto - igen?
Flera spelare i det portugisiska laget kan vara aktuella för en flytt till Wolverhampton i sommar då Porto kämpar med sin ekonomi och behöver sälja. Superagenten Jorge Mendes såg till att Ruben Neves hamnade i Wolves för några år sedan och kan nu fixa fler övergångar mellan klubbarna. Namnen som sägs vara aktuella för Wolves är: Alex Telles, Danilo Pereira och Jesus Corona. Även Luis Diaz, Fabio Silva och Romario Baró nämns i artikeln från Sportwitness. 
(Sportwitness)

Man United vill ha Bellingham
Tonåringen från Championship-klubben Birmingham är på Man Uniteds radar. The Red Devils är måna om att säkra lösningar för framtiden och ska därför vara angelägna om att plocka in unge Jude Bellingham som har potential. Men har Man United det som krävs för att locka över mittfältaren till Old Trafford? Manchester Evening News skriver om att United måste ge honom tre löften för att säkra en övergång. Bland intressenterna nämns även Chelsea och Borussia Dortmund.
(Manchester Evening News)

Juventus funderar på Marcelo
Real Madrids ytterback har ett kontrakt som går ut 2022 och han är inte säker på en startplats längre. Italienarna funderar på att erbjuda Marcelo ett fyraårskontrakt, uppger…
(Marca)

”Juventus ligger före Real Madrid”
Juventus hoppas kunna värva Paul Pogba från Man United innan Real Madrid kommer till skott. Man erbjuder Pjanic eller Dybala + 60 miljoner euro. I alla fall om vi ska tro katalanska…
(Mundo Deportivo)

Håland ett namn för Real Madrid?
Dortmunds succénorrman dyker upp lite överallt. Nu påstås Zidane se honom som ett alternativ när Real Madrid ska förstärka forwardsbesättningen i klubben i sommar.
(Evening Standard)

"Liverpool går för ny Torres"
Den här gången handlar det om Valencias Ferlan Torres som ska ha fångat Jürgen Klopps öga. Spelaren är dock eftertraktad och sägs ha en utköpsklausul på 90 miljoner euro.
(AS)

Buya Turay till Skottland?
Steven Gerrard vill se förändringar hos Rangers i Glasgow och den förre DIF-anfallaren är ett av namnen på managers värvningslista.
(Daily Record)

Mourinho vill byta ut Ndombele
Tanguy Ndombele blev en rekordvärvning för Tottenham förra sommaren. Fransmannen har dock haft det tungt och nu uppges Jose Mourinho vilja plocka in Marcel Sabitzer (Leipzig) i mittfältarens ställe.
(Mundo Deportivo)

... "Barcelona räddar Ndombele"
Det är i alla fall vad Daily Star tror. I onåd hos Mourinho kan fransmannen studsa tillbaka hos den katalanska storklubben som visar intresse.
(Daily Star)

Everton jagar Lille-försvarare
Premier League-klubben uppges vara en av fyra klubbar som gärna vill knyta till sig Lilles 22-årige brasseförsvarare Gabriel.
(Sky Sports)

Chelsea intresserade av Neuer
Londonklubben funderar på Bayerns målvakt Manuel Neuer. Ett köp kan bli av om man lyckas sälja Kepa. Det tror tyska...
(Bild)

Barcelona vill redan sälja Braithwaite
... men man kommer inte acceptera bud på under 18 miljoner euro för dansken.
(Sport)

PSG-talang kan ersätta Upamecano
Med stort intresse för Leipzigs mittback Dayot Upamecano funderar tyskarna redan på en ersättare. Kanske har man hittat honom i PSG:s unga supertalang Tanquy Kouassi som övertygat stort de gånger han fått chansen med Paris.
(Bild)


******

Torsdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-03-27 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans