Lagbanner
Sillysvepet: Chelsea kan sälja stjärnan – poängkungen återvänder till Djurgården?

Sillysvepet: Chelsea kan sälja stjärnan – poängkungen återvänder till Djurgården?

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är fredagens nyheter.

"Kan sälja N'Golo Kanté"
Chelsea funderar på att göra sig av med sin franske världsmästarmittfältare efter en säsong med skadebekymmer. Både Real Madrid och PSG står redo, om uppgifterna visar sig stämma.
(90min)

"Pedro har fått ett kontraktsförslag"
... från Roma. Tiden i Chelsea går mot sitt slut för Pedro och Serie A-klubben gör att försöka att locka till sig spanjoren som även kopplas ihop med en MLS-flytt.
(Mirror)

Bellerin en jagad man
Atlético de Madrid och Sevilla utmanar Inter om en signatur, tror Marca. Arsenal-försvararen har dock tre år kvar på kontraktet och lär inte bli billig att lösa.
(Marca)

Everton för Grealish?
Aston Villa-spelaren har knutits till Manchester United. Nu kommer uppgifter om att Everton försöker kapa affären och att Ancelotti vill bygga sitt lag kring Jack Grealish.
(Football Insider)

Lönefrågan kvar att lösa för Neuer
Manuel Neuer och Bayern München har de senaste månaderna varit i förhandlingar gällande ett nytt kontrakt, men inte lyckats komma överens än. Förutom frågan om hur långt det nya kontraktet ska sträcka sig är parterna även oense om lönen.
(Bild)

Byte Cancelo - Semedo?
Barcelona vill göra affärer med Manchester City och erbjuder ytterbacken Nelson Semedo till PL-klubben. Katalanerna vill ha Joao Cancelo i utbyte.
(Telegraph)

Juventus och Inter funderar på Dembélé
Barcelonas franske ytter Ousmane Dembélé dras med ett rykte av att vara strulig. Det hindrar inte två italienska storklubbarna från att vara villiga att öppna plånboken.
(Football 365)

Messi förnekar Italien-flytt
Ryktena dök upp i veckan. Nu dementerar Lionel Messi själv att han skulle fundera på att flytta.
(Barcelona på SF)

Ny agent spär på ryktena
Mario Götze har nu skiftat agentur och att han i sommar lämnar Dortmund står redan klart. Mycket talar för att karriären fortsätter utomlands, där bland annat Roma rapporteras vara intresserade av hans tjänster.
(Bild)

”Hört det finns ett intresse”
Hammarby är ute efter förstärkningar inför den annalkande säsongen och en spelare de fastnat för är Jönköpings Amir Al-Ammari, som kommenterar det hela med att han hört talas om att det finns ett intresse och att han känner sig smickrad över det.
(FotbollDirekt)

Framtiden oklar för Ighalo
Odion Ighalo är inlånad till Manchester United och hoppas att låneavtalet ska bli permanent. Dock har han inte hört något om var hans framtid finns varken från den engelska klubben eller Shanghai Shenhua, som fortfarande äger honom.
(Sky Sports)

Djurgården favoriter till Eriksson
Får vi snart se Magnus Eriksson tillbaka i Allsvenskan? Det kan bli till verklighet då Djurgården är sugna att få till en återförening med sin tidigare poängkung.
(FotbollDirekt)

******

Torsdagens sillysvep
 

SvenskaFans.com2020-04-10 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans