Lagbanner
Sillysvepet: Timo Werner till Inter?

Sillysvepet: Timo Werner till Inter?

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Werner Inters förstaval om Lautaro lämnar
Liverpool eller Bayern har det ryktats om. Kanske gör även Inter ett försök att värva Timo Werner. Han står i alla fall högst på önskelistan om Lautaro säljs till Barcelona.
(Gazzetta dello Sport)

Franska spelare i utbyte mot Neymar?
PSG vill göra sitt lag "mer franskt" och det vill Barcelona utnyttja. Katalanerna kan fresta med Umtiti, Dembélé eller Todibo för att få till en Neymar-affär i sommar.
(Mundo Deportivo)

... men Neymars pappa tror inte på en flytt
Neymar Senior tonar ner flyttryktena för sin son och är tydlig med att PSG-spelaren "bestämmer helt själv över sin karriär".
(Le Parisien)

... och har Barcelona ens finanserna?
Coronakrisen ställer till det för Barcelona som kommer att fokusera på att förlänga med Messi och att få in Lautaro i sommar. Det blir ingen återkomst för Neymar, tror...
(Catalunya Radio)

Setién: ”Vi ska övertyga Messi”
Det råder optimism i Barcelona om att man kommer att övertyga Messi om ett nytt kontrakt efter att klubben visat att man har "ett vinnande projekt" på gång.
(Cadena Ser)

Hannover skickar tillbaka Guidetti
Hannover-ledningen gillar vad John Guidetti visat hittills men tror inte på en förlängning efter 30 juni. Lön och köpoption är för högt satta menar man.
(Sportbuzzer)

Zlatan ställer krav för förlängning med Milan
Ibrahimovic tränar med Hammarby men verkar förhandla på distans med Milan. Enligt italiensk media är svenskens krav för att stanna i Milan att klubben visar upp ett lagbygge som satsar mot Champions League.
(Corriere dello Sport)

Real Madrid ger inte upp Håland
Det verkar bli svårt att få loss norrmannen före 2022 men spanjonerna ligger i pole-position och jobbar på. Achraf Hakimi kan användas som del i en affär som Hålands landsman Ödegaard påstås ha lagt grunden till.
(AS)

James agent kontaktar United
James Rodriguez vill lämna Real Madrid och letar ny klubb i sommar. Agenten Jorge Mendes försöker övertyga Manchester United.
(Metro)

Sky Sport listar 57 PL-spelare som sitter på utgående kontrakt

Smalling lämnar Roma?
Manchester United vill utnyttja Chris Smallings lyckade Serie A-säsong och plocka hem honom. Roma har svårt att sätta emot och det bör innebära att mittbacken gjort sitt i Rom.
(Gazzetta dello Sport)

"Lille-back blir Evertons första värvning"
Ancelotti & co har legat på länge. Nu är det nära, tror The Guardian. Mittbacken Gabriel (Lille) bör bli Evertons första värvning. För det får man betala drygt 35 miljoner euro.
(Guardian)

Everton vill köpa Immobile
Liverpool-klubben är fortsatt aktiv och nu ska man ha kontaktat Lazio för att försöka få loss Ciro Immobile. Everton kan tänka sig att låta Moise Kean gå åt andra hållet för att underlätta en affär.
(TeamTalk)

... och en brasse och Grealish finns kvar på radarn
Efter Gabriel väntas Everton fortsätta att jobba på att över Everton Soares och Jack Grealish till klubben.
(Sky Sports)

Buffon förlänger med Juventus?
Någon handskakning kan man inte ordna, men det är ändå klart att Buffon blir kvar som en av Juventus målvakter nästa säsong. Det är Tuttosport säker på.
(Tuttosport)


******

Torsdagens sillysvep

SvenskaFans.com2020-04-17 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans